"U" Cluj s-a distrat cu Unirea Dej. Păcurar, la primul meci după o lungă perioadă de absență

"U" Cluj s-a impus cu 4-1 în fața Unirii Dej (liga a III-a), miercuri, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, în cel de-al nouălea amical din 2017.

Echipa lui "Papi" a deschis scorul în minutul 35, prin Goga, dar oaspeții au egalat la faza imediat următoare, prin Giurgean. Intrat pe parcursul reprizei secunde, Moșuți i-a readus pe "studenți" în avantaj. Goga avea să realizeze dubla, din voleu, după o centrare de pe stânga a lui Hîmpea. Rezultatul final a fost stabilit de Dan Fodor, care a marcat după ce a reușit să-l dribleze pe portarul advers.

A noua victorie din amicale

"Șepcile roșii" au bifat a noua victorie din meciurile de pregătire, Universitatea câștigând și amicalele cu CSM Hunedoara (2-0), Unirea Jucu (2-1, 5-0), Industria Galda de Jos (3-2), FC Zalău (3-1), Cetatea Deva (5-1), CS Soda Ocna Mureș (5-0) și Luceafărul Decebal (6-1).

Păcurar, la primul meci după o lungă perioadă de absență

În meciul cu dejenii a revenit pe teren și Alex Păcurar, acesta stând pe tușă mai multe luni din cauza unei accidentări. Mijlocașul de 35 ani a prins un singur meci oficial în actuala ediție din Liga a IV-a, în prima etapă, cu Tritenii de Jos, unde a realizat o dublă.

Senegalezul Seck, la al doilea joc pentru "alb-negri"

Baba Ndaw Seck (21 ani), venit în probe la "U" Cluj la sfârșitul săptămânii trecute, s-a aflat la al doilea meci pentru "alb-negri" după cel cu Luceafărul Decebal, în care a semnat un hatt-trick. Tânărul jucător a mai evoluat în trecut la echipa de tineret a Bresciei.

"După cum am mai zis, fiecare victorie oferă perspectivă pozitivă a ceea ce urmează și ne arată că suntem pe drumul cel bun. Meciul amical are rolul de a te apropia sau a-ți oferi condiții cât mai apropiate de jocul oficial, în care intervine obiectivul pe care îl ai și e clar că în cazul de față ne putem face o impresie, nu hotărâtoare sau decisivă, dar cel puțin pentru acest moment. A revenit și Alex, se vede talentul și clasa lui, acum cel mai important e să fie sănătos.

Va avea un impact bun din punct de vedere al prezenței și a modului în care se manifestă pentru că e profesionist până la urmă și ajută copiii. Seck pare foarte dornic să se afirme, urmează să se integreze în sistemul nostru, suntem foarte deschiși și cred că vom reuși cu el. Va rămâne aici până la vară. Se lucrează în continuare pentru legitimarea lui, și sunt șanse bune ca să-l rezolve", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, la finalul partidei.

Următorul amical al "Șepcilor roșii" este programat sâmbătă, de la ora 13:00, în aceeași locație, cu Olimpia Satu Mare (liga a II-a).

"U" CLUJ - UNIREA DEJ 4-1 (1-1)

Au marcat: Goga (dublă), Moșuți, Fodor/ Giurgean

"U" Cluj (4-2-3-1): Man - Budăcan, Morar, Irimie, Hîmpea - Rogozan, Fizeşan - Chiorean, Goga, Hordouan - Seck

Au mai intrat: Rus - Potcoavă, Dan, Budin Fodor, Moşuţi, Păcurar, Fodor, Telcean, Pintea

Locație: Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", Cluj-Napoca

Comenteaza