”U” Cluj merge în semifinalele Cupei României după o victorie astronomică

”U” Cluj merge în semifinalele Cupei României după o victorie astronomică
”U” Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României pe județ, duminică, după ce s-a impus cu 13-0 în fața celor de la Vulturul Real Fundătura (Liga a V-a).

Primul gol al "studenților" a fost semnat de Brian Lemac (15). 10 minute mai târziu, același jucător a punctat cu capul pentru 2-0 (25). Universitatea a înscris apoi prin Salcău (34) și Hațiegan (35). Echipa lui "Papi" a intrat la cabine cu 5-0, după un alt gol marcat de Hațiegan.

"Alb-negrii" au defilat și în actul secund, Victor Manu (54) ducând scorul la 6-0. Adrian Pintea (71) și Sebastian Salcău (72) au făcut apoi 8-0 în descurs de un singur minut. Hațiegan, cu încă două goluri, Pintea, Salcău și Takacs au stabilit rezultatul final al partidei de la Iclod: 13-0.

"U" Cluj se califică astfel în semifinalele Cupei României pe județ, fază în care și-au mai asigurat prezența Gloria Cătina, Armenopolis Gherla și Olimpia Gherla.

La meciul disputat la Baza Sportivă de la Iclod a revenit pe teren și veteranul Alex Păcurar (35 ani). Mijlocașul român bifase doar două meciuri oficiale în acest sezon din cauza accidentărilor.

Vulturul Real Fundătura - Universitatea Cluj 0-13 (0-5)

Au marcat: Lemac (dublă), Hațiegan (4 goluri), Salcău (3 goluri), Pintea (2 goluri), Manu și Takacs

"U" Cluj: Man - Potcoavă, Abrudan, Ionescu, Manu - Giurgiu, Rogozan - Takacs, Hațiegan, Salcău - Lemac

Au mai intrat: Rus, Hîmpea, Păcurar, Pintea, Seck, Telcean, Fodor

Antrenor: Marius Popescu

Stadion: Baza Sportivă Iclod, com. Iclod, jud. Cluj

Comenteaza