U-BT înfruntă campioana CSM Oradea. Silvășan: "Mergem foarte hotărâți acolo"

U-BT înfruntă campioana CSM Oradea. Silvășan:
Cele două formații se vor întâlni sâmbătă, de la ora 20:00, la Oradea, în etapa cu numărul 21 din Liga Națională.

"Este un meci cu una dintre contracandidatele noastre la titlu. Ne așteaptă un joc de intensitate maximă, pe care și noi, dar și ei, sunt convins că ne dorim să îl câștigăm. Mergem la Oradea foarte hotărâți, foarte motivați să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a reuși. Nu ne gândim că în trei zile este Cupa României, să ne menajăm, nici vorbă de acest lucru! Le-am spus și băieților, primul pas este partida de la Oradea, mergem acolo să câștigăm și apoi vom vedea ce avem de făcut", a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Etapa trecută, "studenții" au trecut acasă de Phoenix Galați, scor 95-66, în timp ce orădenii au cedat cu 81-93 pe terenul lui Dinamo. U-BT este pe primul loc în campionat, cu 34 puncte, iar CSM Oradea se află pe 6, cu 28 puncte.

Partida dintre U-BT Cluj și CSM Oradea se joacă sâmbătă seara, de la ora 20:00, la Oradea. Meciul va putea fi urmărit la televizor pe Digisport 3. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, "alb-negrii" câștigând de fiecare dată, 86-72 în campionat și 70-67 în Supercupa României.

 

Comenteaza