Teja, exasperat de greşelile din apărare. „Am luat un gol de cascadorii râsului"

Teja, exasperat de greşelile din apărare. „Am luat un gol de cascadorii râsului
Antrenorul Universităţii e îngrijorat de jocul echipei sale pe faza defensivă.

"U" a remizat cu Ceahlăul Piatra Neamţ în deplasare , dar e la 4 puncte distanţă de locul 14, cel care asigură şi rămânerea în Liga I. Remiza nu ajută foarte mult echipa, iar tehnicianul Mihai Teja speră să regleze sistemul defensiv, mai ales că pe "U" o aşteaptă un program infernal în etapele următoare.

„Studenţii" au început în forţă meciul de la Ceahlăul, au jucat ofensiv, dar s-au trezit că sunt conduşi pe tabelă la prima acţiune de atac a formaţiei nemţene. Lituanianul Slakivas a centrat de la mare distanţă, din partea stângă, Constantinescu, cel mai scund fotbalist de pe teren, a apărut la finalizare şi a înscris cu capul. În mod normal, Gercaliu sau Ninu ar fi trebuit să apară în careu, însă austriacul n-a strâns suficient în centru, iar Ninu s-a retras târziu în careu. După primirea golului clujenii au căzut inexplicabil şi le-au permis gazdelor să îşi mai creeze alte două situaţii clare de gol, prin Chitoşca, însă mijlocaşul stânga de la Ceahlăul le-a irosit. "U" a egalat în partea a doua, apoi a jucat în superioritate numerică aproape o jumătate de oră, dar n-a înscris golul al doilea. „Am făcut doar egal. Din păcate, am primit un gol de cascadorii râsului, după o centrare de la 40 de metri şi o execuţie a lui Constantinescu , cel mai mic fotbalist din echipă. Avem căderi în joc, avem probleme de mentalitate şi mai trebuie să lucrăm la asta. Nu am reuşit să revenim, am egalat, dar m-aş fi bucurat să înscriem golul al doilea. Continuăm lupta pentru salvarea de la retrogradare", a spus antrenorul Universităţii la finalul meciului. „Şepcile roşii" au un program infernal în următoarele etape, urmând să primească vizita echipei Astra Giurgiu, vineri, după care va juca la Chiajna, una dintre contracandidatele la salvare. Apoi , pe Cluj Arena va veni Dinamo, după care e programat derby-ul Clujului, cu CFR, în Gruia.

„Studenţii" au avut probleme în apărare şi în perioada de pregătire, în Antalya. În opt partide, băieţii lui Teja au încasat 14 goluri. Au pierdut cu Cernomoreţ Odessa (0-2), Wiener Neustadt (1-5), FSV Frankfurt (1-3), Kairat Almaty (1-2), au remizat cu Radniki (0-0) şi au câştigat trei partide, cu Uniao Mogi (3-0) şi Donji Srem (1-0) şi Lokomotiv Sofia (3-2).

Abrudan s-a refăcut

Titular incontestabil în tur, Octavian Abrudan nu a prins lotul în primele meciuri din 2014, cu Steaua şi Ceahlăul. Fundaşul a suferit o viroză mai severă şi nu s-a antrenat câteva zile, dar s-a recuperat şi a intrat în programul normal de pregătire. Astfel, Abrudan ar putea fi titularizat vineri, în meciul cu Astra Giurgiu.

Etichete
Comenteaza