Pustai recunoaște valoarea CFR-ului, dar anunță: ”Vrem să dăm cât mai puține goluri și să câștigăm”

Pustai recunoaște valoarea CFR-ului, dar anunță: ”Vrem să dăm cât mai puține goluri și să câștigăm”
Tehnicianul lui Gaz Metan Mediaș, Cristi Pustai (49 ani), nu se așteaptă la un meci spectaculos cu CFR. ”Profesorul” preferă, însă, ca elevii săi să marcheze cât mai puține goluri și să câștige.

CFR Cluj este pe val după primele două etape. Echipa lui Dan Petrescu ocupă locul 2, cu 4 puncte. Etapa trecută, formația din Gruia a învins-o acasă cu 2-0 pe campioana FC Viitorul. Golurile au fost marcate de Urko Vera, aflat la debutul în tricoul "feroviarilor", și Jeremy Bokila. În prima rundă, CFR a remizat 1-1 la Botoșani.

Gaz Metan, în schimb, a strâns un singur punct până acum, fiind penultima în clasament. Medieșenii au pierdut drastic în startul campionatului, 0-3 la Viitorul, iar în ultima rundă au remizat 0-0 pe terenul lui CSM Poli Iași.

"Întâlnim o echipă foarte puternică, care a crescut de la prima la a doua etapă. Deja au o altă față. CFR are un lot foarte bun, care cu siguranță se va lupta pentru titlul de campioană. Au dovedit că sunt un grup redutabil, cu multe individualități, pentru că au fost aduși niște jucători de valoare. Este un început destul de dificil, însă pentru toate echipele e la fel, mai ales pentru cele care au fost în play-out și nu au avut la fel de multă vacanță. Nu ne prea entuziasmăm. Aș prefera să dăm cât mai puține goluri, dar să câștigăm puncte", a spus antrenorul lui Gaz Metan, Cristi Pustai, pe site-ul clubului.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj se joacă sâmbătă, 29 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Mediaș. Întâlnirea va conta pentru etapa a treia din Liga 1 și poate fi urmărită în direct pe Look TV, Digisport și Dolcesport. Sezonul trecut, CFR a scos un egal (1-1 la Cluj) și o victorie (2-1 la Mediaș) cu Gaz Metan.

CFR Cluj a avut una dintre cele mai spectaculoase campanii de transferuri ale verii. 17 jucători au semnat cu formația lui Dan Petrescu până acum:

Portari: Adrian Rus, Tomislav Duka
Fundași: Sasa Balic, Alexandru Vlad, Cristian Manea, Paulo Vinicius, Srdjan Luchin
Mijlocași: Dan Nistor, Emmanuel Culio, Thierry Moutinho, Ovidiu Hoban, Pelayo, Yasin Hamed
Atacanți: Marius Coman, Jeremy Bokila, Ibrahima Balde, Urko Vera

Comenteaza