Mureşan: scumpirea biletelor a fost un semnal de alarmă la CJ Cluj, pentru că nu ne lasă să jucăm pe Cluj Arena

Mureşan: scumpirea biletelor a fost un semnal de alarmă la CJ Cluj, pentru că nu ne lasă să jucăm pe Cluj Arena
După ce iniţial a declarat la postul REALITATEA TV Cluj că a scumpit biletele pentru că organizarea meciului cu Universitatea Cluj este costisitoare, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, spune că gestul a fost "un semnal de alarmă la adresa Consiliului Judeţean", pentru că instituţia "nu ne lasă să jucăm pe Cluj Arena".

"Acţiunea de scumpire a biletelor s-a vrut un semnal de alarmă la adresa Consiliului Judeţean care nu ne lasă să jucăm pe Cluj arena. Am primit o adresă din partea lor că vor analiza posibilitatea ca noi să jucăm pe cluj Arena, dar eu nu cred", a spus Mureşan după victoria împotriva Universităţii, scor 3-1.

„Faptul că astăzi Arpy a împlinit o vârstă foarte frumoasă a constituit un motiv în plus de determinare pentru echipă. Am controlat jocul, dar nici în repriza a II-a „U" nu ne-a pus probleme mari. Scorul putea fi mult mai mare, jocul a curs în favoarea noastră şi n-am avut emoţii nici după gafa lui Beto", a spus Mureşan, care a ţinut să remarce "fair-play-ul din tribune şi teren". "Important e că am câştigat şi rămânem aproape de Dinamo. A fost cel mai echilibrat derby al Clujului din istoria recentă. „U" cluj e o echipă puternică care a crescut mult în ultimul timp. Vom încerca să câştigăm la Sibiu şi există şanse să fim campioni de toamnă", a mai spus el.

CFR Cluj a învins în această seară în derby-ul Clujului împotriva Universităţii, scor 3-1. Vezi aici toate fazele

Comenteaza