Încearcă prima mutare spectaculoasă a iernii: Max Nicu negociază cu „U” Cluj

Încearcă prima mutare spectaculoasă a iernii: Max Nicu negociază cu „U” Cluj
Mijlocaşul cu peste 60 de meciuri în 1.Bundesliga Maximilan Nicu este aproape de o înţelegere cu Universitatea Cluj. În vârstă de 31 de ani, Nicu este liber de contract după despărţirea de 1860 Munchen, echipă din 2.Bundesliga, şi nu ar spune nu unei aventuri în premieră în Liga I.

Jucătorul născut în Germania, în oraşelul bavarez Prien am Chiemsee, nu a evoluat niciodată în România, însă a bifat patru selecţii pentru echipa naţională, sub comanda lui Victor Piţurcă şi Răzvan Lucescu. Cea mai bună perioadă a carierei sale s-a consumat, fără îndoială, în urmă cu trei ani, atunci când a prins 43 de partide pentru Hertha Berlin, fiind printre cei mai buni oameni ai formaţiei din capitala Germaniei, calificată la finalul acelui sezon în Europa League.

Cariera sa a luat-o în jos odată cu retrogradarea Herthei, Nicu semnând apoi cu Freiburg, pentru ca în 2012 să ajungă la TSV 1860. Neamţul este recunoscut drept un jucător polivalent, care poate evolua pe orice post la mijlocul terenului, şi un excelent pasator. „Am avea nevoie de un fotbalist ca Max Nicu, însă nu ştiu în ce fază se află negocierile. Eu propun doar posturile care ar trebui întărite, iar conducerea se ocupă de negocieri şi de jucători", s-a limitat să comenteze Mihai Teja, posibilul transfer al lui Nicu la „U".

Conform televiziunii Dolce Sport, negocierile dintre cele două părţi sunt extrem de avansate, mai ales că Vlad Munteanu şi Nicu se cunosc foarte bine de pe vremea când cei doi evoluau în 1.Bundesliga.

 

Etichete
Comenteaza