Final/ Ceahlăul - "U" Cluj 1-1 (Constantinescu, 27 / Bucșa 64)

Final/ Ceahlăul -
Învinşi în restanţa cu Steaua, “studenţii” trebuie să obţină măcar un punct la Piatra Neamţ pentru a nu se îndepărta de zona care asigură rămânerea în Liga I.

Ceahlăul ocupă locul 9 în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce "U" Cluj e penultima, având 16 puncte.

Formaţia clujeană pare mai puternică decât în prima partea a campionatului, cel puţin aşa a arătat în prima repriză cu Steaua. "U" ştie să stea în teren, Teja a lucrat foarte mult tactic, însă mare problemă o reprezintă forma sportivă a câtorva jucători. Titularizaţi în Ghencea cu Steaua, Max Nicu şi Karim Boutadjine au fost printre cei mai modeşti de pe teren, în condiţiile în care de la ei se aştepta cel mai mult. Gercaliu a fost doar rezervă, iar Machado, intrat după pauză, nu s-a evidenţiat cu nimic. De menţionat că cei patru s-au transferat în această iarnă, venind după o lungă perioadă în care nu au jucat fotbal. Chiar şi aşa, Universitatea a ţinut piept Stelei vreme de 45 de minute, primind gol în ultima secundă a primei reprize. "Mergem să câştigăm la Piatra-Neamţ, aşa am mers şi în Ghencea. Asta e mentalitatea Universităţii Cluj: ca fiecare meci să-l jucăm cu dăruire, să-l jucăm la victorie. Aş vrea o evoluţie de 95 de minute ca în prima repriză cu Steaua, dar cu goluri marcate, sau chiar o evoluţie mai puţin bună, însă cu o victorie. Vom avea parte de un meci dificil, Ceahlăul rămâne o echipă puternică şi după plecarea lui Vasile Miriuţă", a spus Teja. Tehnicianul nu va putea conta pe Ionuţ Târnăcop, acesta fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Nemţenii nu vor miza pe Emil Jula, atacantul nefiind refăcut din punct de vedere fizic după o accidentare, în timp ce Emil Dică şi-a reziliat contractul.  Ceahlăul îl va folosi însă pe Golubovic, care a fost aproape de un transfer în Rusia în pauza competiţională. 

 

 

 

Etichete
Comenteaza