Eroul victoriei cu Astra dezvăluie secretul succesului. “Luptăm toţi pentru echipă. Putem învinge pe oricine!”

Eroul victoriei cu Astra dezvăluie secretul succesului. “Luptăm toţi pentru echipă. Putem învinge pe oricine!”
"U” Cluj a ajuns la cinci victorii consecutive pe teren propriu după succesul cu Astra Giurgiu.

Unul dintre principalii artizani ai revenirii spectaculoase a formaţiei e Valentin Lemnaru. Cu 8 goluri în acest sezon, acesta visează la titlul de golgheter al României. Lemnaru explică evoluţiile reuşite din ultima perioadă. "Noi suntem un grup unit, aici se poate face diferenţa. Ne luptăm pentru echipa asta şi putem să batem pe oricine", a spus atacantul pentru ZIUA de CLUJ.

Universitatea a reuşit surpriza etapei, câştigând cu Astra Giurgiu, scor 1-0. Trupa lui Teja stă bine în teren şi loveşte la prima ocazie. Aşa s-a întâmplat şi la meciul de vineri. Kovacs a recuperat o minge, i-a pasat pe culoar lui Valentin Lemnaru, iar acesta l-a învins pe Dani Coman (9). A fost a opta reuşită stagională a fotbalistului transferat de la Pandurii Târgu-Jiu. Şi nu vrea să se oprească aici. "E greu, dar e un vis frumos. Da, mă gândesc la titlul de golgheter. Antal are 11, Budescu are 10 goluri, eu 8. Ar trebui să marchez aproape în fiecare meci, ceea ce este dificil. Dar mă gândesc la asta, de ce să nu o spun?", a povestit Lemnaru pentru ZIUA de CLUJ. Acesta a explicat victoria cu Astra şi este încrezător că Universitatea se poate salva de la retrogradare. "Am zis că vreau să fiu golgheter, dar nu înseamnă că acest lucru primează pentru mine. Eu îmi ajut echipa, noi formăm cu adevărat o echipă, atmosfera este foarte bună şi acest lucru se vede în jocul nostru. Avem un obiectiv care trebuie îndeplinit, salvarea de la retrogradare. Asta contează în primul rând. Ne luptăm pentru echipă, toţi facem asta şi în acest mod putem învinge pe oricine. Am bătut-o pe Astra, dar acum suntem nevoiţi să câştigăm cu Chiajna, e un meci mult mai important. Trebuie să ne învingem contracandidatele, mai ales că în ultimele etape aproape toate au câştigat. Lupta e grea, dar vom face tot ce ne stă în putinţă să ieşim cu capetele ridicate din această bătălie. Avem un antrenor deosebit, ştie să transmită ceea ce vrea într-un mod plăcut. Ştie să strângă un grup", a mai spus Lemnaru.

În acest moment, vârful Universităţii se află pe locul 4 în clasamentul golgheterilor din Liga I. Pe prima poziţie e Liviu Antal, de la FC Vaslui şi Eric (ex - Pandurii) cu câte 11 goluri, aceştia fiind urmaţi de Constantin Budescu, de la Astra, cu 10 goluri şi Szekely, de la Poli Timişoara, cu 9 reuşite.

"U" Cluj - Astra Giurgiu 1-0 (1-0)

l Au marcat: Lemnaru (9)
l Stadion: Cluj Arena Spectatori: 5.000
l U Cluj: Veselovski - Raul Ciupe, Abrudan, Ninu, Târnăcop - Cristocea (Lungu, 55), Bucşa, Kovacs (Machado, 62), Boutadjine, Borza - Lemnaru (Calcan, 84)
l Antrenor: Mihai Teja

l Astra: Coman - Măţel, Papp, Ben Youssef, Morais - Yahaya, Laban - Enache (Yoda, 46, Alibec 71), Budescu, De Amorim (Iorga, 78) - Yazalde
l Antrenor: Daniel Isăilă

l Cartonaşe galbene: Ciupe (48). Machado (90) / Yahaya (48)
l Au arbitrat: Cristi Balaj (Baia Mare) - Mircea Grigoriu (Bucureşti), Mihai Artene (Vaslui)

 

Etichete
Comenteaza