Eroi de sacrificiu. "Studenţii" au învins Astra şi continuă lupta pentru salvare

Eroi de sacrificiu.
„Şepcile roşii” se pregătesc să dea piept cu Astra Giurgiu, una dintre formaţiile tari ale campionatului.

Universitatea a remizat la Ceahlăul, e la 4 puncte distanţă de locul 14, ultimul care asigură salvarea de la retrogradare şi are nevoie disperată de puncte. „Studenţii" o întâlnesc pe Astra Giurgiu, de la ora 20:30, pe Cluj Arena, iar meciul va fi transmis pe DigiSport.

„Şepcile roşii" trebuie să adune de urgenţă puncte pentru a păstra şanse la salvarea de la retrogradare. Pe trupa lui Teja o aşteaptă un program infernal, urmând să primească vizita echipei Astra Giurgiu, formaţie angrenată în lupta pentru câştigarea campionatului. „E o echipă solidp, dar are şi puncte slabe. Sper să dăm şansa tuturor să le vadă vineri seara. Pentru noi orice meci e capital, avem nevoie de puncte în fiecare etapă, indiferent cu cine jucăm. Rezultatele din ultima rundă nu ne-au fost favorabile, aşa se întâmplă, nu avem ce să facem. Cu Oţelul am câştigat noi în minutul 90, acum a venit rândul Viitorului şi celor de la Poli să ia puncte pe final de meci. Cu Astra jucăm doar cu gândul la victorie. Noi nu jucăm pentru Steaua , ci pentru acest club. Ne uităm în clasament şi din păcate suntem tot sub linie. Sperăm ca în câteva etape să ieşim din zona retrogradării. Pentru asta trebuie să muncim mult, foarte mult. Jucătorii noi veniţi trebuie să se integreze cât mai repede, aştept mult de la ei", a explicat antrenorul Universităţii.

Lemnaru, apel către suporteri: "Faceţi oraşul să vibreze!"

Golgheterul Universităţii Cluj vrea să spargă gheaţa în 2014 şi să înscrie din nou. Lemnaru îi cheamă şi pe fani la meci şi se aşteaptă la o atmosferă "incendiară" pe Cluj Arena. "E un joc foarte important, mi-aş dori să dau gol, e normal, dar cel mai important este să câştigăm pentru că avem mare nevoie de puncte. Avem nevoie de suporterii noştri. Uiversitatea Cluj s-a născut pentru a uni oameni. Astăzi noi ducem misiunea mai departe; jucăm ca U să fie o voce, iar voi (suporterii, n.r.) cântaţi ca ea să fie auzită. Cântecul vostru ne dă aripi, cu voi mutăm şi munţii. Să nu lăsăm ca vocile noastre să stingă. Faceţi oraşul să vibreze din nou", a fost mesajul lui Valentin Lemnaru pentru fanii "Şepcilor roşii".

 

Etichete
Comenteaza