„Şepcile Roşii" fac apel la autorităţi, oameni de afaceri şi universitari pentru salvarea Universităţii Cluj

„Şepcile Roşii
Asociaţia „Şepcile Roşii" a lansat un apel către acţionarul majoritar al clubului, autorităţi, reprezentanţii mediului de afaceri şi universitar pentru a se implica în clarificarea situaţiei juridice, economice şi financiare a clubului de fotbal „Universitatea Cluj", respectiv pentru salvarea acestuia de la faliment.

">

Suporterii care fac parte din asociaţia „Şepcile Roşii 1919" solicită în primul rând, într-un comunicat postat pe site-ul ucluj.ro, „clarificarea în regim de urgenţă a problemelor grave ale clubului, fapt care nu se poate realiza atâta vreme cât acţionarul majoritar Ioan Mărginean absentează repetat de la Adunările Generale ale Acţionarilor".

În al doilea rând, asociaţia face un apel la Primăria Cluj-Napoca şi la primarul Emil Boc, respectiv la Consiliul Judeţean Cluj şi la preşedintele forului, Horea Uioreanu, pentru „o implicare activă şi eficientă" în rezolvarea situaţiei echipei.

Suporterii reamintesc „tuturor acţionarilor", că "au şi obligaţii în ce priveşte susţinerea echipei de fotbal" şi cer o implicare şi a oamenilor de afaceri „ce îşi realizează profiturile în comunitatea oraşului nostru", respectiv a universităţilor clujene, în special a Universităţii "Babeş-Bolyai".

„Asociaţia <Şepcile Roşii 1919> face din nou un APEL tuturor celor menţionaţi mai sus pentru a se implica în clarificarea situaţiei juridice, financiare şi economice a clubului şi în salvarea acestuia de la faliment. Situaţia dezastruoasă la care s-a ajuns este cu atât mai condamnabilă, cu cât acest club, de-a lungul celor 93 de ani de existenţă, a contribuit la formarea multora din personalităţile de seamă ale urbei clujene şi din spaţiul transilvănean", se arată în apelul amintit.

Reprezentanţii asociaţiei mai amintesc că în prezent suporterii au rămas singurii care se implică activ în susţinerea echipei.

Comenteaza