Dinu “Vamă” îi adoarme pe „studenţi”: „Nu suntem favoriţi vineri”

Dinu “Vamă” îi adoarme pe „studenţi”: „Nu suntem favoriţi vineri”
Preşedintele echipei Astra Giurgiu susţine că următoarea adversară a acesteia, Universitatea Cluj, va avea prima şansă în meciul direct de vineri.

Dinu Gheorghe laudă echipa „Şepcilor roşii" şi pe antrenorul Mihai Teja. Oficialul Astrei Giurgiu se aşteaptă la un meci de luptă pe Cluj Arena. „Ei ştiu să pregătească un joc, iar echipa Universităţii stă perfect în teren, aici e mâna antrenorului", a spus preşedintele Astrei.

"Studenţii" au un singur punct din cele două partide disputate în 2014, cu Steaua şi Ceahlăul. "U" a pierdut în Ghencea cu 2-0 şi a remizat la Piatra Neamţ, 1-1, însă are nevoie urgentă de puncte pentru a nu pierde contactul cu locurile ce asigură salvarea de la retrogradare. Vineri, pe Cluj Arena va sosi Astra, echipă care se luptă pentru câştigarea campionatului, însă conducerea giurgiuvenilor susţine că "U" are prima şansă la victorie. "Eu îl cunosc foarte bine pe Mihai Teja, am văzut cum pregăteşte meciurile, a pregătit bine şi jocul cu Steaua, din Ghencea. E un antrenor care va face mari performanţe, dar trebuie să îl ajute şi echipa. Practic, e un nou început de campionat, iar valorile se egalizează. Eu ştiu că ne aşteptă un meci foarte dificil la Cluj. Ei au nevoie disperată de puncte şi vor lupta până la capăt. Nu avem prima şansă, poate doar prin prisma clasamentului. Poate că Universitatea are prima şansă la acest joc. Locul pe care se află Universitatea nu reflectă valoarea echipei, ei ar fi trebuit să fie mai sus în Liga I", a spus Dinu Gheorghe, pentru ZIUA de CLUJ.

Preşedintele Astrei crede că "U" va reuşi în cele din urmă să iasă din zona roşie a clasamentului. „Au putere, echipa mi se pare schimbată mult în bine faţă de anul trecut. Trebuie să aibă constanţă şi eu personal îmi doresc ca Universitatea să rămână în Liga I. Campionatul ar fi mult mai sărac fără "U", ar fi păcat şi pentru oraş să cadă, pentru toată zona Clujului şi a Transilvaniei", a adăugat „Vamă".

Meciul dintre Universitatea Cluj şi Astra Giurgiu se va juca vineri, de la 20:30, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Susţinuţi de handbaliste

La partida de vineri, fotbaliştii lui Teja vor fi susţinuţi din tribune de echipe de handbal „U" Jolidon. La rândul lor, jucătorii Universităţii şi-au anunţat prezenţa în Sala Sporturilor sâmbătă, atunci când handbalistele vor evolua cu Fehervar KC, în manşa tur a sferturilor de finală din Cupa EHF. „Ne bucurăm că această tradiţie de a merge la mecurile altor secţii ale clubului Universitatea rămâne vie", a punctat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv de la „U" Jolidon

 

Etichete
Comenteaza