De neoprit. "U" Cluj a câștigat amicalul cu Avântul Bârsana

De neoprit.
"U" Cluj a învins cu 5-2 Avântul Bârsana (Liga a-IV-a), sâmbătă, în cadrul unui meci de verificare disputat în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu.

Oaspeții au deschis scorul dintr-o eroare a lui Rus, dar Goga a făcut 1-1 cu un șut din interiorul careului. Același jucător avea să marcheze și golul de 2-1 pentru "studenți". Avântul Bârsana (Liga a IV-a, locul 1, Seria Nord, Maramureș) a restabilit egalitatea, după o altă gafă a lui Rus, dar trupa lui Marius Popescu a intrat în avantaj la pauză după reușita lui Salcău. În repriza secundă, Hațiegan a făcut 4-2 cu șut la vinclu, rezultatul final fiind stabilit de senegalezul Seck.

Universitatea Cluj a ajuns, astfel, la 11 victorii în amicale, după succesele bifate cu CSM Hunedoara (2-0), Unirea Jucu (2-1, 5-0), Industria Galda de Jos (3-2), FC Zalău (3-1), Cetate Deva (5-1), CS Soda Ocna Mureș (5-0), Luceafărul Decebal (6-1), Unirea Dej (4-1) și Olimpia Satu Mare (2-0).

Miercuri, 8 martie, "alb-negrii" și-au disputat și primul meci din returul ligii a patra, cu Viitorul Mihai Georgescu, încheiat la scorul de 14-1 pentru elevii lui "Papi". "Șepcile roșii" ocupă primul loc din campionat, cu 43 puncte, 14 victorii, un singur egal și un golaveraj de 96-6. Următorul meci de campionat al "studenților" va avea loc duminica viitoare, în deplasare, cu CFR Dej.

"U" CLUJ - AVÂNTUL BÂRSANA 5-2 (3-2)

Au marcat: Goga (dublă), Salcău, Hațiegan, Seck

Rus - Budăcan, Ionescu, Irimie, Manu - Giurgiu (C), Păcurar - Takacs, Goga, Salcău - Lemac

Au mai intrat: Haţiegan, Hîmpea, Rogozan, Fizeşan, Seck, Fodor

Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", Cluj-Napoca

Comenteaza