Dan Petrescu speră ca pariorii să aiba dreptate, iar CFR să ia titlul

Dan Petrescu speră ca pariorii să aiba dreptate, iar CFR să ia titlul
Antrenorul liderului a discutat în premieră posibilitatea ca titlul de campioană să revină în Gruia.

CFR Cluj a avut un cantonament foarte bun în Spania și a câștigat toate partidele amicale. În cele șase meciuri, ardelenii au marcat de 20 de ori și au primit doar unul singur. Rezultatele și jocul l-au făcut pentru prima dată pe Dan Petrescu să vorbească despre titlul cu numărul patru.

Deși, în general rezervat în discursul său, fostul fundaș dreapta afirmă dorința sa și a echipei de a deveni campioni. "Sper să aibă dreptate specialiştii şi cei de la casele de pariuri care spun că suntem favoriti la titlu. Vrem sa ajungem cât mai sus, iar cât mai sus e locul 1. Nu am primit decât un gol în partidele de pregătire, poate nici adversarii nu au fost aşa cum se aşteptam. Băieţii au făcut un cantonament bun şi s-au comportat foarte bine la meciuri şi la antrenamente", a declarat antrenorul pentru Prosport.

Fostul component al "Generației de Aur" a lăudat transferurile reușite de echipa sa și consideră că unii dintre jucători s-au integrat perfect. "Ioniţă şi Mailat joacă parcă de-o viaţă la CFR. Ţucudean nu a înscris, dar a jucat foarte bine. Bordeianu s-a pregătit foarte bine, dar nu a jucat în ultimul meci pentru că a trebuit să plece în ţară la botezul copilului. Gilvan a venit în urmă cu pregătirea, dar va recupera. Cred ca suntem mai puternici cu jucatorii pe care i-am adus", a mai spus tehnicianul.

Primul meci al liderului Ligii 1 va avea loc luni, 5 februarie de la ora 20:45. Partida împotriva Concordiei Chiajna se va disputa pe teren propriu.

Comenteaza