Foto Dan Petrescu, prezentat oficial la Jeonbuk. Cine l-a însoțit pe antrenor în Coreea de Sud

Dan Petrescu, prezentat oficial la Jeonbuk. Cine l-a însoțit pe antrenor în Coreea de Sud
| Foto: hyundai-motorsfc.com

Fostul tehnician al CFR-ului a oferit primele declarații din postura de antrenor al formației din K League.

La o zi după ce a ajuns în Coreea de Sud, Dan Petrescu a fost prezentat oficial de noua sa echipă, Jeonbuk Motors. Antrenorul a fost însoți în Coreea de Sud de doi dintre colaboratorii săi din ultimii ani, Valeriu Bordeanu și Bogdan Aldea.

Dan Petrescu, prezentat oficial la Jeonbuk

Dan Petrescu alături de "secunzii" săi Bogdan Aldea (stânga) și Valeriu Bordeanu (dreapta) / foto: hyundai-motorsfc.com

Fostul tehnician din Gruia a vorbit din nou despre obiectivele sale la Jeonbuk Motors și a explicat perspectiva sa asupra fotbalului.

"Mă bucur că am toți jucătorii la dispoziție. Trebuie să ne pregătim rapid, nu avem nicio scuză. Primul meci este întotdeauna cel mai important și doar pe el voi fi concentrat acum. Pe termen lung, îmi doresc să câștig campionatul.

Chiar dacă nu vom reuși în acest sezon, sigur vom ajunge curând în top. Cel mai important în fotbal este rezultatul, singurul meu scop este să câștig. Atmosfera din echipă este mai importantă decât stilul de joc", a declarat Petrescu.

De asemenea, la conferința de prezentare a noului antrenor a fost prezent și Park Ji-sung, directorul tehnic al echipei. Fostul mijlocaș de la Manchester United s-a declarat încântat de sosirea lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu, prezentat oficial la Jeonbuk

Park Ji-sung (foto stânga), la prezentarea lui Dan Petrescu / foto: hyundai-motorsfc.com

"Noul antrenor are foarte multă experiență în fotbalul asiatic, dar și în alte ligi. Am avut multe conversații și am decis împreună că vom juca fotbal ofensiv. Dan Petrescu a hotărât că Jeonbuk reprezintă o nouă provocare pentru el și că are oportunitatea de a antrena un mare club. Credem că am făcut alegerea potrivită", a spus cel care a câștigat Champions League în 2008, alături de Manchester United.

Comenteaza