Dan Petrescu: Nu m-ar deranja să avem arbitri din străinătate

Dan Petrescu: Nu m-ar deranja să avem arbitri din străinătate
Antrenorul CFR-ului a prefațat meciul de sâmbătă, cu Astra Giurgiu, și a vorbit despre aducerea de arbitri străini pentru play-off.

Tehnicianul liderului a lăudat jocul Astrei și organizarea de care dă dovadă echipa giurgiuveană, în special în deplasare. "Va fi un meci greu, ca toate celelalte din acest campionat. Jucăm cu echipa de pe locul 4, o echipă care e foarte bine organizată și care scoate totul din fiecare meci. Este o formație echilibrată, organizată, nu degeaba Edi Iordănescu e băiatul unui mare antrenor care a fost antrenorul meu mulți ani. Nu au pierdut în deplasare cu nicio echipă din play-off. Sperăm noi să fim primii care vor câștiga împotriva lor", a spus fostul fundaș dreapta.

Petrescu a identificat și principalele pericole din tabăra Astrei. "Au adus jucători care pot face diferența. L-au adus pe Buș de la Botoșani, care a marcat 7 goluri. Mai e Florentin Matei, care deja a marcat două goluri și e un jucător excepțional pentru campionatul nostru. Urko Vera mai poate face diferență și, de asemenea, Abang, care a fost suspendat în primele două etape", a adăugat antrenorul "feroviarilor".

Fostul component al Genrației de Aur și-a exprimat din nou dorința de a avea oficiali din străinătate la meciurile din Liga 1. "Nu m-ar deranja să avem arbitri din străinătate. Mi-ar plăcea proba video și arbitri străini. Nu am ascuns niciodată acest lucru, dar dacă vor fi tot arbitri români sper să nu greșească. Dacă vor fi străini și vor greși, măcar nu se va mai specula", a menționat tehnicianul.

Partida dintre CFR și Astra va avea loc sâmbătă, 17 februarie, ora 20:45. Partida va avea loc pe arena din Gruia.

Comenteaza