Dan Petrescu, mulțumit de jocul elevilor săi în meciul cu Astra

Dan Petrescu, mulțumit de jocul elevilor săi în meciul cu Astra
Tehnicianul clujenilor a fost bucuros pentru prima reușită a lui Țucudean, dar și-a lăudat și apărarea.

Petrescu a fost fericit pentru că elevii săi au dat dovadă de agresivitate în joc. "Scorul putea fi mai mare de 2-0. Am avut ocazii foarte mari, singur cu portarul și unu contra unu. Dacă le-am avut, înseamnă că am jucat bine, am avut agresivitate, am făcut pressing. Le-am spus și la pauză că dacă nu vom da golul doi va fi greu să câștigăm", a spus tehnicianul.

Antrenorul "feroviarilor" s-a bucurat și pentru George Țucudean, care a reușit să spargă gheața în tricoul vișiniu. "Mă bucur mult că Țucudean a reușit să înscrie, pentru că l-am simțit nervos pentru că nu a reușit să marcheze în primele două meciuri. E un jucător în care eu am mare încredere. A reușit să înscrie din cea mai grea fază pe care a avut-o în acest meci", a declarat fostul fundaș.

Tehnicianul liderului a avut cuvinte de laudă și la adresa jucătorilor din apărarea CFR-ului, care au avut o evoluție aproape perfectă pe teren propriu în acest sezon. "Avem 13 meciuri pe teren propriu și doar două goluri primite. Nu știu dacă mai are cineva în Europa sau în lume această performanță. Unul a fost dintr-un penalty care nu trebuia acordat, cu Craiova, și celălalt l-am primit de la Steaua. Dar adversarii spun doar că jucăm prost, că ne apărăm, ceva tot facem bine dacă am primit doar două goluri în aceste 13 meciuri", a mai precizat Petrescu.

Clujenii sunt în continuare liderii Ligii 1 și vor juca împotriva lui Juventus București, în următoarea etapă.

Comenteaza