Dan Petrescu își dorește arbitri străini, Iuliu Mureșan îl contrazice

Dan Petrescu își dorește arbitri străini, Iuliu Mureșan îl contrazice
Antrenorul CFR-ului și-ar dori oficiali din străinătate la meciurile din play-off, dar președintele clubului nu consideră că aducerea lor e necesară și laudă arbitri autohtoni.

În conferința de presă premergătoare meciului cu Astra, tehnicianul clujenilor a susținut, din nou, ideea delegării de arbitri din străinătate la partidele din Liga 1. "Nu m-ar deranja să avem arbitri din străinătate. Mi-ar plăcea proba video și arbitri străini. Nu am ascuns niciodată acest lucru, dar dacă vor fi tot arbitri români sper să nu greșească. Dacă vor fi străini și vor greși, măcar nu se va mai specula", a spus atunci Petrescu.

Luni dimineață președintele "feroviarilor", Iuliu Mureșan, a lăudat arbitri români și a declarat că nu e nevoie de aducerea de oficiali din alte țări. "Dar de ce să fie arbitri străini? Am mai avut meciuri la care au venit străini şi au greşit mai mult decât românii.

Ţin minte că au greşit flagrant. Fotbalul românesc este puţin bolnav din mai multe puncte de vedere. Vedem blaturi şi nu sunt, arbitri care greşesc, dar nu greşesc mai multe decât cei de afară. Românii sunt buni, în general arbitrează bine.

Eu spun că dacă vrem să avem arbitri români buni, trebuie să le dăm cele mai grele meciuri din campionatul intern. Unde să arbitreze astfel de jocuri intense dacă nu în campionatul intern?", a menționat Mureșan, citat de Digisport.

CFR joacă duminică, 25 februarie, în deplasare, împotriva lui Juventus București. Partida va avea loc de la ora 18:00.

Comenteaza