Dan Petrescu, indecis asupra primului 11

Dan Petrescu, indecis asupra primului 11
Antrenorul liderului nu știe, încă, cine va juca pentru echipa sa la primul meci după reluarea campionatului.

Tehncianul liderului se așteaptă la un meci foarte echilibrat împotriva Concordiei. "Campionatul a început pentru alții, pentru noi nu. Primul meci după pauză e foarte greu, toate echipele intră mai greu în formă. Cred că diferența dintre cele două echipe va fi mică, dacă va fi o diferență",a declarat Petrescu.

De asemenea, fostul fundaș dreapta susține că își cunoaște foarte bine adversarul și că elevii săi trebuie să fie atenți la contraatacurile oaspeților. "Mă aștept ca adversarii să joace foarte organizat, îl cunosc pe antrenorul lor foarte bine. Am văzut în campionat de ce sunt capabili, în ultimele 7 deplasări Concordia a câștigat 5 meciuri. Joacă foarte bine, s-au organizat în apărare și lovesc pe contraatac. Au jucători foarte buni pentru un astfel de joc, Bumba, Batin, Grădinaru. Așa au jucat și în ultimul lor meci, cu Grasshopper Zurich și au terminat la egalitate, 2-2", a mai spus antrenorul "feroviarilor".

Dan Petrescu admite că lotul numeros pe care îl are la dispoziție îl pune în dificultate când trebuie să aleagă echipa de start. "Astăzi am avut un antrenament și vom mai avea unul duminică și voi alege atunci echipa. Nu sunt sigur nici de primul 11, dar nici de sistemul în care vom juca. Trebuie să exersăm și fazele fixe", a mai menționat tehnicianul.

Fostul component al "Generației de Aur"se așteaptă ca Dinamo (locul 7) să fie un adversar la titlu pentru clujeni."Dinamo dacă se va califica în play-off se va bate la campionat. Dacă nu se înjumătățeau punctele nu aveau nicio șansă, dar sunt convins că toate cele șase echipe din play-off se vor bate pentru titlu. Cu lotul pe care îl are, Dinamo va fi în play-off", a mai adăugat antrenorul. 

CFR Cluj va juca împotriva Concordiei Chiajna luni, 5 februarie, ora 20:45, pe teren propriu.

Comenteaza