Dan Petrescu a încheiat sezonul intern în Coreea de Sud. Unde va antrena în 2024

Dan Petrescu a încheiat sezonul intern în Coreea de Sud. Unde va antrena în 2024
| Foto: hyundai-motorsfc.com

Fostul tehnician al CFR-ului și-a decis viitorul, după ce s-a vorbit despre o posibilă revenire în Gruia.

Considerat una dintre variantele de înlocuire ale lui Andrea Mandorlini, Dan Petrescu speră să continue în Coreea de Sud, chiar dacă a ratat obiectivul impus de conducerea celor de la Jeonbuk.

Formația sa a încheiat pe locul al patrulea campionatul și a ratat calificarea în AFC Champions League, urmând să evolueze în cea de-a doua competiție continentală din Asia.

"Îmi pare rău că nu le-am putut oferi fanilor o victorie. A fost un meci dificil. Ulsan a fost mai activă în prima repriză, Hong Jeong-Ho s-a accidentat, iar aici a apărut o problemă. A fost şi un penalty care nu ne-a fost dat.

E dezamăgitor că nu am putut reveni, dar jucătorii au dat tot ce au avut mai bun. Vom învăţa din rezultatul dureros de azi, iar în sezonul viitor vom avea rezultate mai bune.

Am preluat echipa când era pe locul 4, iar ulterior numărul jucătorilor accidentaţi a crescut foarte mult. În plus, 5 jucători mi-au lipsit în mijlocul sezonului şi am avut multe probleme. Acum este important să ne pregătim mai bine pentru sezonul următor. Eu voi da ce e mai bun în viitor", a declarat antrenorul după ultimul meci din campionat.

În 28 de partide pe banca celor de la Jeonbuk Motors, Dan Petrescu a înregistrat 13 victorii, remize și 9 înfrângeri. Pentru tehnician și echipa sa urmează partida cu Bangkok United, din actualul sezon al AFC Champions League.

Comenteaza