Cristi Bud pleacă sigur de la CFR. ”Dacă eram dorit, rămâneam”

Cristi Bud pleacă sigur de la CFR. ”Dacă eram dorit, rămâneam”
Aflat la final de contract cu CFR Cluj, Cristi Bud nu mai are nicio şansă să continue la formaţia din Gruia. Cel mai bun marcator al ”feroviarilor” din acest sezon ar putea ajunge în străinătate.

Conform celor de la ProSport, Bud este dorit de două formaţii din Cipru. E vorba de campioana Apoel Nicosia, respectiv Anorthosis Famagusta. Ultima dintre ele a fost cu ochii pe atacant şi în iarnă.

"De plecat, plec 100%. Încă nu ştiu unde, am timp să mă decid. Mă gândesc să plec în străinătate. Iau în calcul şi Liga 1 dacă va fi ceva concret. Sper să aleg cea mai bună variantă. La CFR nu am fost dorit. Dacă eram, rămâneam", a declarat Bud pentru ZIUA de CLUJ.

Atacantul de 31 ani rămâne însă cu un regret după acest sezon. "Mi-am dorit să joc mai mult în acest an. În 2016, când am fost lăsat, am demonstrat ce pot. Am fost cel mai bun marcator".

Cristi Bud a prins 11 meciuri pentru CFR în 2017, fără să înscrie vreun gol. Anul trecut, Bud a marcat de 11 ori pentru ardeleni în campionat, fiind golgheterul echipei. Atacantul român ocupă locul secund în clasamentul celor mai buni marcatori din actuala ediţie a Ligii 1, la egalitate cu Denis Alibec (FCSB), Adam Nemec (Dinamo) şi Aurelian Chiţu (FC Viitorul).

Bud a mai evoluat la CFR între 2010 şi 2013, având în palmares un titlu (2010) şi o cupă (2010) cu formaţia din Gruia.

Comenteaza