CFR, pas greșit pe terenul Craiovei. "Feroviarii" au evoluat 32 minute în inferioritate numerică VIDEO

CFR, pas greșit pe terenul Craiovei.
CFR Cluj a pierdut cu 1-2 deplasarea cu CS Universitatea Craiova, în runda cu numărul 20 din sezonul regulat al Ligii 1.

Gazdele au deschis scorul prin Hristo Zlatinski (36), din lovitură de la "11" metri. Penalty-ul a fost acordat după un henț comis de Horj la o centrare a lui Ivan. Un minut mai târziu, Vasile Miriuță a fost trimis în tribună pentru protestele la adresa deciziei lui Marcel Bîrsan de a da penalty Craiovei (37). Rezerva "feroviarilor", Dan Roman, a primit un galben din motive asemănătoare.

Fosta campioană a egalat, însă, la doar patru minute distanță, prin atacantul Cristi Bud (38). Billel Omrani a centrat în fața porții, iar vârful român a profitat de o eroare a lui Măzărache. Cu toate astea, echipa lui Gigi Mulțescu a reușit să marcheze din nou în startul reprizei secunde. Gustavo l-a învins pe Vâtcă (48) din apropiere, după ce Mureșan nu a reușit să respingă centrarea lui Briceag.

CFR Cluj a încheiat partida în inferioritate numerică, Omrani fiind eliminat după ce a primit două cartonașe galbene într-un singur minut (61). Jucătorul franco-algerian a văzut roșu după ce l-a ironizat pe central pentru prima sancțiune arătată. Pe final, Mario Camora și-a salvat echipa de la primirea unui nou gol, după ce a scos de pe linia porții un șut al lui Nuno Rocha (79).

Gruparea din Gruia bifează, astfel, al doilea pas greșit din ultimele două etape, după remiza de acasă cu ACS Poli Timișoara, terminată 2-2. Elevii lui Miriuță ocupă locul 5 în acest moment, cu 30 puncte și un golaveraj de 33-18. Craiova urcă pe locul secund, cu 36 puncte și un golaveraj de 28-21. Formația din Bănie este la un punct în spatele Stelei.

Etapa viitoare, CFR va juca în deplasare cu Voluntari, iar Craiova va evolua pe teren străin cu Concordia Chiajna.

REZUMAT VIDEO AICI

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR 1907 CLUJ 2-1 (1-1)

Au marcat: Hristo Zlatinski (36 pen.), Gustavo (48)/ Cristi Bud (38)

Cartonaș roșu: Billel Omrani (61)

Cartonașe galbene: Dan Roman (36), Răzvan Horj (56), Cristi Bud (56), Billel Omrani (61), Adrian Păun (87)

Craiova (4-3-3): Calancea - Briceag, Kelic, Kay, Vătăjelu (C) - Băluță, Zlatinski, Rocha (Dumitraș 88) - Gustavo (Mateiu 80), Ivan, Măzărache (Bancu 45)

Rezerve: Popescu, Petre, Bancu, Mateiu, Dumitraș, Surugiu, Popov

Antrenor: Gheorghe Mulțescu

CFR Cluj (4-2-3-1): Vâtcă - Peteleu (Păun 71), Larie, Horj, Camora (C) - Rus, Mureșan (Negruț 80) - Chiriță, Omrani, Juan Carlos (Tiago Lopes 66) - Bud

Rezerve: Mincă, Lopes, Vereș, Păun, Negruț, Neagu, Roman

Antrenor: Vasile Miriuță

Brigadă de arbitri: Marcel Bîrsan (centru), Octavian Șovre, Ciprian Danșa (tușieri)

Comenteaza