CFR, la primul eșec de acasă după un an. ”Feroviarii” au avut un gol anulat

CFR, la primul eșec de acasă după un an. ”Feroviarii” au avut un gol anulat
CFR Cluj a fost învinsă cu 0-1 de Pandurii Târgu Jiu, luni seara, în etapa cu numărul 17 din sezonul regulat al Ligii 1.

Oaspeții au dat lovitura la prima situație periculoasă pe care au avut-o la poarta lui Marc. Fundașul Marian Pleașcă l-a învins pe goalkeeperul echipei din Gruia cu un șut din marginea careului de 16 metri (31). CFR Cluj a reușit să înscrie la câteva secunde distanță, prin Bud (32). Golul atacantului de 31 ani a fost anulat, însă, pe motiv de offside. Înaintea acestui gol, Răzvan Stanca a respins un șut expediat de Ionuț Larie.

Echipa lui Vasile Miriuță a fost foarte aproape de a egala în repriza secundă, prin Laurențiu Rus (55). Mijlocașul "feroviarilor" a șutat din careu, după o pasă a lui Tomislav Sorsa, dar balonul a fost respins în corner de Ungurușan. La câteva minute distanță, Ruiz l-a încercat pe Stanca cu un șut de la 15 metri, dar mingea s-a oprit în brațele portarului gorjenilor (61).

Pandurii puteau înscrie din nou la șutul din careu al lui Ovidiu Herea (62). Mingea trimisă de fostul jucător al Rapidului s-a dus, însă, în bară. Echipa lui Grigoraș a terminat meciul în inferioriate numerică, după eliminarea lui Gigi Brînzan, din al cincilea minut de prelungire (95).

Partida din Gruia s-a terminat cu scorul de 0-1 și CFR Cluj bifează primul eșec de pe teren propriu după un an. Pe 1 decembrie 2015, tot cu Pandurii, "feroviarii" au suferit ultima înfrângere de acasă din campionat. Înaintea duelului cu formația din Târgu Jiu, fosta campioană a României înregistrase trei victorii consecutive: 2-1 cu Concordia Chiajna, 1-0 cu Botoșani și 2-0 pe terenul lui Dinamo.

Echipa lui Vasile Miriuță se menține pe 5, cu 26 puncte și un golaveraj de 28-13. Gorjenii urcă pe locul 8, cu 23 puncte și un golaveraj de 18-20. Joi, 1 decembrie 2016, de la ora 20:30, CFR va evolua pe terenul campioanei Astra Giurgiu. De partea cealaltă, Pandurii vor primi vizita celor de la FC Voluntari.

CFR 1907 CLUJ - PANDURII TÂRGU JIU 0-1 (0-1)

A marcat: Marian Pleașcă (31)

Cartonașe galbene: Tiago Lopes (43), Răzvan Horj (59)/ Liviu Antal (43), Marian Pleașcă (52), Ovidiu Herea (59), Ungurușan (63), Grecu (82), Stanca (93), Brînzan (94)

Cartonaș roșu: Brînzan (95)

CFR Cluj (4-2-3-1): Marc - Lopes, Larie, Horj, Camora (C) - Rus, Nascimento (Omrani 57) - Sorsa, Ruiz (Negruț 71), Nouvier (Peteleu 46) - Bud

Rezerve: Mincă, Peteleu, Mureșan, Vereș, Chiriță, Negruț, Omrani

Antrenor: Vasile Miriuță

Pandurii (4-2-3-1): Stanca - Pleașcă, Ungurușan, Vasiljevic, Grecu - Sânmărtean, Mrzljak - Hlistei (Trifu 72), Herea, Pîrcălabu (Brînzan 74) - Antal (Dodoi 92)

Rezerve: Lazăr, Trocan, Trifu, David, Tudor, Brînzan, Dodoi

Antrenor: Petre Grigoraș

Arbitri: Alexandru Tudor (centru), Florin Neacșu și Laszlo Bucși (tușieri), Robert Dumitru (arbitru de rezervă)

Locație: Stadion Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

Comenteaza