CFR, ironizată de Becali înainte de derby: ”Îi batem și 11 contra 15. E prea mare diferența de valoare”

CFR, ironizată de Becali înainte de derby: ”Îi batem și 11 contra 15. E prea mare diferența de valoare”
Au mai rămas doar trei zile până la derby-ul CFR-FCSB și patronul ”roș-albaștrilor”, Gigi Becali, iese la atac. ”Îi batem și 11 contra 15”, spune finanțatorul vicecampioanei.

Deși "feroviarii" sunt pe primul loc în Liga 1, la 4 puncte în fața steliștilor, Becali e convins că CFR nu va lua titlul la finalul sezonului. Ba mai mult, patronul "roș-albaștrilor" e foarte sigur că echipa sa va câștiga la Cluj.

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc joi, de la ora 21:00, în ultimul meci din etapa a 11-a. Gigi Becali nu își face griji nici în privința unor eventuale greșeli de arbitraj.

"Campioni nu vor fi niciodată, pentru că nu au cum. Dumnezeu nu doarme. Vor lua goluri prin minutul 92, vor lua goluri aiurea. Nu mă tem (de arbitraj - n. red.). Noi îi batem și 11 contra 15. Poate să intră să arbitreze și Dan Petrescu, tot îi batem. E prea mare diferența de valoare. Atâta bătaie o să le dăm că nu o să facă față nici cu arbitrii", a spus Gigi Becali, citat de Digisport.

Finanțatorul vicecampioanei nu s-a sfiit să-l ironizeze nici pe antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu. Afirmația vine după cele 5 lovituri de pedeapsă primite de ardeleni în acest sezon, ultimul în runda trecută, în victoria 1-0 de la Chiajna.

"El este Dan Penalty, așa o să-i zic de acum înainte. Mie să-mi dai 11 metri, că dacă nu-mi dai mă supăr. Eu sunt Dan Petrescu și mă supăr și plec din România", a mai zis Becali.

În ultimul joc, viitoarea adversară a CFR-ului a învins-o cu 4-0 pe Gaz Metan Mediaș.

CITEȘTE ȘI

Replica CFR-ului la atacurile lui Becali

Comenteaza