Biletele pentru Winners Open 2021 au fost puse în vânzare: “Am încercat să facem un sistem variat, prin care fiecare să poată participa”

Biletele pentru Winners Open 2021 au fost puse în vânzare: “Am încercat să facem un sistem variat, prin care fiecare să poată participa”
| Foto: facebook.com/winnersopen

Directorul turneului WTA 250 care va avea loc la Cluj-Napoca în luna august, Patrick Ciorcilă, a vorbit despre tichetele pentru competiția care pune orașul pe harta tenisului mondial.

Vara lui 2021 aduce cel mai important eveniment sportiv al anului la Cluj-Napoca. Între 1 și 8 august se va desfășura Winners Open 2021, un turneu WTA 250. Fanii își vor putea achiziționa bilete pentru competiție de pe winnersopen.ro și de pe platforma entertix.ro. Directorul turneului, Patrick Ciorcilă, a oferit mai multe detalii la ZIUA Live.

“Momentan biletele se vând doar online, e mult mai simplu procesul. Am pus în vânzare atât bilete de o zi, începând cu meciurile din calificări, până la marea finală. Am pus în vânzare și un abonament săptămânal avantajos, pentru cei care vor să vină zilnic.

Cred că acest abonament este pentru marii iubitori de tenis. Am încercat să facem un sistem variat, prin care fiecare să poată participa. Cred că și prețurile sunt decente.

Turneul începe duminică, 1 august, cu meciurile din calificări. Vor fi jucătoare de la locul 100 WTA până la maxim locul 200. Chiar și luni va fi un tur de calificări, dar combinat și cu meciuri de pe tabloul principal. Vineri vom avea sferturile de finală la simplu și semifinalele la dublu.

Sâmbătă vor fi semfinalele la simplu și finala de dublu, iar duminică e programată marea finală la simplu, probabil de la ora 17:00. Cei care cumpără bilet pentru o zi pot să vadă foarte multe meciuri. Jocurile vor începe în jur de ora 11:00 și vor continua până la lăsarea întunericului.

Ținem foarte mult la spectatori. Condițiile sanitare sunt stricte. E extraordinar că vom putea avea tribunele la capacitate maximă. Ar fi fost mare păcat ca mulți oameni să rateze un asemenea spectacol, unic în Cluj. Conform legii e necesar ca toată lumea să fie vaccinată când vine la turneu.

Persoanele care cumpără bilet de o zi sau abonament vor avea acces atât la terenul central, cât și la terenul numărul 2, unde va fi o tribună de 300 de locuri. Nu vom vinde bilete separate pentru fiecare din cele două terenuri. Tribuna va fi în limita disponibilității, însă cu siguranță toată lumea va apuca să vadă toate meciurile.

Copiii sub 3 ani au intrarea liberă și trebuie ținuți în brațe de părinți pentru a nu ocupa alt loc. De la 3 la 12 ani vor trebui să prezinte un test PCR sau un test anti-gen omologat. De la 12 ani este necesar vaccinul.

În cazul abonamentelor este mare șansa să fie sold-out astăzi. Am pus doar 200 în vânzare pentru a putea vinde apoi bilete individuale. Eu sfătuiesc pe toată lumea să își ia cât mai repede bilete pentru că interesul este foarte mare”, a spus directorul turneului, Patrick Ciorcilă, la ZIUA Live.

Comenteaza