Antrenorul lui Sporting Braga: "Suntem mai buni decât CFR şi Galata"

Antrenorul lui Sporting Braga:
Jose Peseiro a căzut examenul din Gruia, unde a fost surclasat de o echipă a CFR-ului care a marcat din nou pe contraatac, aşa cum o făcuse şi în meciul tur.

„Ştim totul despre ei, nu au cu ce să mă surprindă", spunea Peseiro înaintea partidei de marţi seara. Braga a clacat lamentabil, a luat trei goluri în urma unor contraatacuri şi mai putea încasa în repriza secundă cel puţin două. Chiar şi aşa, antrenorul portughezilor consideră că Braga a avut ghinion şi doar din acest motiv a terminat grupa H pe ultimul loc. „Îmi asum aceste rezultate, dar nu cred că ne merităm locul din grupă. Ne-am creat multe ocazii în toate meciurile, dar nu am ştiut să le fructificăm. Ca valoare, consider că suntem pe locul al doilea, peste Galatasaray şi CFR Cluj. Cele două nu ne sunt superioare cu nimic, însă noi am fost neatenţi. Asta este, îmi pare rău că am fost eliminaţi", a spus Pesiero după meci.

Presa portugheză a notat că scaunul său a început să se clatine după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, insucces care a scos-o pe Sprorting Braga din cupele europene. Cu un singur meci de jucat în grupa H, Braga nu mai are şanse la locul al treilea şi nu prinde nici primăvara Europa League. În ultimul meci, Sporting va primi vizita lui Galatasaray. 

 

Comenteaza