ANALIZA OM CU OM. Evoluţia "Şepcilor roşii" în meciul cu CFR Dej

ANALIZA OM CU OM. Evoluţia
Universitatea Cluj a învins cu 7-0, pe teren propriu, CFR Dej, în cea de-a treia rundă din Liga a IV-a. ZIUA de CLUJ vă prezintă o analiză a celor 15 fotbalişti utilizaţi de Marius Popescu.

CRISTIAN MAN - 7

Goalkeeperul de 22 ani a evoluat pentru prima dată integralist în noua stagiune. În partida cu Tritenii de Jos, Man fusese înlocuit la pauză cu Rareş Pop. Per total, prestaţia sa a fost bună. Nu a întâmpinat dificultăţi din partea ofensivei adverse. 

FLORIN FIZEŞAN - 6

Fundaşul de 24 ani a avut o şansă de a înscrie în minutul 43, când şutul său de la 30 metri a trecut puţin pe lângă poartă. Etapa trecută, Fizeşan a înscris un gol din penalty, în victoria cu Tritenii de Jos (12-0). El a mai jucat la Unirea Jucu (Liga a III-a), dar şi la Gloria Bistriţa (Liga 1). A fost înlocuit în minutul 83, cu Horaţiu Popa.

OCTAVIAN ABRUDAN - 7

Abrudan a bifat al doilea meci în tricoul "Şepcilor roşii", de la revenirea în echipa clujeană. Fundaşul de 32 ani a evoluat până în minutul 86, fiind înlocuit cu Darius Irimie. Etapa trecută, Tavi a reuşit să înscrie un gol în victoria cu Tritenii de Jos. Este unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din trupa lui "Papi".

RAREŞ CÎNDEA - 7

Cîndea a fost unul dintre remarcaţii Universităţii în victoria cu CFR Dej. Fundaşul de 21 ani a fost integralist şi a reuşit să înscrie un gol ('72), ducând scorul la 5-0 pentru formaţia antrenată de Marius Popescu. Nu a întâmpinat dificultăţi din partea ofensivei adverse. Este unul dintre cei doi fotbalişti ai "studenţilor" care au evoluat la "U" şi în sezonul trecut, în Liga a doua.

DARIUS HÎMPEA - 6

Fotbalistul de 21 ani este omul de bază al "Şepcilor roşii" în banda stângă a apărării. Este al doilea jucător din lotul "studenţilor" care a evoluat la "U" şi în stagiunea precedentă. În meciul cu CFR Dej, Hîmpea a jucat integralist şi a avut o evoluţie bună. Şi-a ajutat coechipierii din ofensivă cu pase şi centrări precise.

GABRIEL GIURGIU - 6

Sâmbătă, Giurgiu şi-a asumat din nou rolul de coordonator de joc şi şi-a ajutat colegii să obţină o nouă victorie spectaculoasă, 7-0 cu CFR Dej. Este unul dintre oamenii de bază din linia de mijloc şi totodată, căpitanul echipei. Mijlocaşul de 34 ani a revenit la "U" în această vară, alături de Păcurar, Abrudan şi Goga.

RĂZVAN MOŞUŢI - 6

Moşuţi a fost aproape de a înscrie în primul minut al confruntării. Mijlocaşul de 18 ani a şutat de la 25 metri, dar mingea a trecut milimetric pe lângă poartă. Tânărul jucător l-a înlocuit în primul 11 pe Alex Păcurar, accidentat etapa trecută, şi a bifat sâmbătă toate minutele jocului de pe Cluj Arena.

BRIAN LEMAC - 8

Fotbalistul de 21 ani a "lovit" din nou cu CFR Dej, după cele cinci goluri marcate cu Tritenii de Jos. În minutul 9, Lemac a deschis scorul cu un şut la vinclu. În minutul 86, acelaşi jucător a realizat dubla după un gol cu capul. Este unul dintre cei mai promiţători ftbalişti din formaţia Universităţii Cluj şi, totodată, golgheterul din acest sezon (7 goluri).

DORIN GOGA - 7

Goga a reuşit să înscrie din nou pentru "studenţi". Etapa trecută a realizat o dublă, cu Tritenii de Jos. Sâmbătă, fotbalistul de 32 ani a înscris pentru 4-0 ('65). A fost înlocuit în minutul 82, cu Adrian Pintea.

MĂDĂLIN BERCEA - 7

Mijlocaşul de 21 ani a avut o ocazie mare de gol în minutul 44, când a şutat în braţele goalkeeperului advers. Imediat după pauză, însă, Bercea a reuşit să înscrie al doilea gol din acest sezon. Acesta a fost şi primul său gol din acţiune. El a marcat şi cu Tritenii de Jos, dar din penalty. Elevul lui Marius Popescu a mai avut o şansă de a marca şi în minutul 69, când a ratat cu poarta goală.

IULIU HAŢIEGAN - 7

Atacantul de 18 ani a fost aproape de a înscrie în minutul 27, când a şutat peste poarta adversă. 5 minute mai târziu, însă, a dublat avantajul "Şepcilor roşii" după o lovitură de la 11 metri. Poate juca atât ca vârf împins, cât şi pe postul de mijlocaş ofensiv. Este un jucător tânăr şi de perspectivă.

ADRIAN PINTEA - 6

Pintea (17 ani) l-a înlocuit pe Dorin Goga, în minutul 82. La scurt timp de la pătrunderea pe gazon, tânărul jucător a închis tabela, cu un gol în minutele de prelungire. Este una dintre speranţele de viitor ale formaţiei "alb-negre".

HORAŢIU POPA - fără notă

Fotbalistul de 24 ani a intrat pe teren în minutul 83, în locul lui Florin Fizeşan. Nu a avut suficient timp ca să se remarce. Însă e un jucător destul de tânăr şi care poate creşte pe termen lung.

ANDREI PAŞCA - fără notă

Mijlocaşul de 17 ani este un alt jucător format la centrul de copii şi juniori al "Şepcilor roşii", după Adrian Pintea. A intrat pe teren în minutul 83, în locul lui Mădălin Bercea.

DARIUS IRIMIE - fără notă

Irimie (18 ani) a debutat în echipa mare a Universităţii în meciul de sâmbătă. Tânărul fundaş l-a înlocuit pe Tavi Abrudan, în minutul 86 al confruntării de pe Cluj Arena. La fel ca şi în cazul lui Pintea, Paşca şi Popa, Darius Irimie este un alt fotbalist promiţător din actualul lot al "stundeţilor".

Comenteaza