Al nouălea test pentru "U". "Șepcile roșii" vor da piept cu CS Florești

Al nouălea test pentru
Universitatea Cluj nu a pierdut niciun meci în actuala stagiune și are cel mai bun atac din serie: 45-4. În ultima etapă, elevii lui "Papi" au învins cu 2-0 FC Ardealul. Golurile victoriei au fost înscrise de veteranii Gabriel Giurgiu și Dorin Goga.

"U" Cluj va evolua sâmbătă, 22 octombrie 2016, în compania celor de la CS Florești, pe arena din Parcul Central, în runda cu numărul 10 din Liga a IV-a.

Partida urma să se dispute la Baza Sportivă Unirea, din Florești, dar a fost mutată ulterior pe Cluj Arena.

Echipa lui Marius Popescu este în formă maximă. Universitatea a câștigat șapte din cele opt meciuri disputate până acum și a înregistrat o singură remiză. "Șepcile roșii" se află pe primul loc și au 22 puncte. În ultima etapă, elevii lui "U" a învins cu 2-0 FC Ardealul. Golurile victoriei au fost înscrise de veteranii Gabriel Giurgiu și Dorin Goga.

CS Florești ocupă locul 6, cu 15 puncte și un golaveraj de 20-11. În ultima rundă, viitoarea adversară a Universității a stat din cauza amânării jocului cu Vulturul Mintiu Gherlii. Acum două etape, CS Florești a cedat la limită cu Armenopolis Gherla, scor 0-1.

Cu o victorie în partida de sâmbătă, "alb-negrii" își pot consolida statutul de lider. Pe locul secund se află Olimpia Gherla, cu același punctaj, dar un golaveraj mai slab. Este al nouălea meci al "studenților" din actuala stagiune. În prima etapă, trupa lui "Papi" a stat.

"Este o mare oportunitate pentru noi să jucăm împotriva unei formații de talia Universității. De asemenea, suntem onorați de faptul că vom evolua pe Cluj Arena. Nu ne vom prezenta la meci doar pentru a limita proporțiile scorului, vrem să ne jucăm șansa până la capăt. Practic, ne dorim să participăm la spectacol. Majoritatea fotbaliștilor de aici și-au făcut junioratul la "U" și CFR.

Avem și jucători cu experiență. Lucian Turcu, de exemplu, a prins meciuri în prima divizie la Univeristatea, Gloria Bistrița și Viitorul Constanța. Nu știu dacă va fi și el prezent la meci. Am avut un parcurs destul de bun, dar nu ne putem strânge cu toții mereu. Asta e marea noastră problemă. În orice caz, ne dorim să construim o echipă competitivă și la anul să atacăm chiar promovarea", a declarat unul dintre tehnicienii de la CS Florești, Adrian Trușcă, pentru ZIUA de CLUJ.

Partida dintre "U" Cluj și CS Florești se va desfășura sâmbătă, de la ora 16:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza