„Ucideţi frica din voi!” este sfatul unui reputat neurolog şi psihiatru român

„Ucideţi frica din voi!” este sfatul unui reputat neurolog şi psihiatru român

Frica este unul din cele mai nocive sentimente. Acest sentiment ne poate îmbolnăvi. Autorul lucrării revoluţionare "Inteligenţa Materiei" ne învaţă cum să scăpăm de frică. Neurologul şi psihiatrul Dumitru Constantin Dulcan spune să ucidem frica din noi şi să o transformăm în bucurie.

Trăim cu teama în suflet de când epidemia de coronavirus ne-a dat viaţa peste cap! Ne este frică să nu ne îmbolnăvim noi sau ai noştri. Alungă însă teama! Din ea vine un rău poate mai mare decât virusul. Teama ne ţine în tensiune, ne otrăveşte clipă de clipă celulele, ne scurtează zilele! O spune reputatul neurolog şi psihiatru Dumitru Constantin Dulcan, autorul lucrării revoluţionare "Inteligenţa Materiei", care te învaţă cum să ucizi frica din tine! 

Prof.dr. Dumitru Constantin Dulcan, neurolog şi psihiatru: "Frica, cum se spune şi în popor, a murit de frică! Frica are un efect negativ asupra noastră! Fiecare cuvânt are o chimie, un ecou asupra sănătăţii noastre, prin consecinţă, această frică trebuie înlăturată! Pur şi simplu ştim că nu ne face bine! Avem la dispoziţie o lectură plăcută, un spectacol, o muzică plăcută, o rugăciune dacă suntem mai religioşi, o meditaţie! Ucideţi frica din voi! Transformaţi-o în bucurie! Transformaţi-o dacă nu în bucurie, măcar în linişte! Gândiţi-vă că în viaţa voastră există şi experienţe fericite! Trăiţi cu acea experienţă în minte! Evocarea unui eveniment, fie el din trecut sau proiectat în viitor ne aduce şi energia bună, pozitivă care ne e necesară ca şi aerul şi pâinea ca să trăim!", scrie Mediafax.

Comenteaza