Esports - Viitoarea modă în pariurile online (18+)

Esports - Viitoarea modă în pariurile online (18+)
Esports - Viitoarea modă în pariurile online
Esports - Viitoarea modă în pariurile online
Esports - Viitoarea modă în pariurile online
Esports - Viitoarea modă în pariurile online

Care este cel mai mare fenomen al industriei de pariuri și care este factorul care a schimbat totul?

Raspunsul este simplu, mediul online ne-a oferit cele mai mari schimbări, dar și cele mai bune îmbunătățiri când vine vorba de pariuri. Totul s-a schimbat de când internetul s-a intersectat cu industria de cazino și pariuri, iar de acolo mai este numai un pas până la subiectul articolului de astăzi.

Deja avem cazinouri online unde putem plasa pariuri pe anumite pronosticuri din meciurile de sporturi electronice precum jocurile video de League of Legends sau Counter Strike, dar va crește această industrie?

Creșterea popularității sporturilor electronice
 

Să prezici viitorul industriei de Esports România este foarte simplu. Trebuie doar să arunci o privire în trecut și pe cifrele care sunt într-o permanentă creștere de la un an la altul. Dacă te uiți la știri, vei observa tot mai multe știri și anunțuri despre evenimente ce au loc în industria de gaming și esports. Turneele de esports care sunt organizate au premii din ce în ce mai mari pe măsură ce tot mai mulți oameni urmăresc aceste evenimente și participă activ ca fiind o audiență susținătoare.

Dacă ne uităm pe cifre, vedem cum în anul 2019, industria de pariuri esports atingea un prag impresionant de 1 miliard de dolari, iar până în anul 2025 se preconizează această cifră va atinge un total de peste 13 miliarde de dolari. La ce ar trebui să ne așteptăm? Evident la un fenomen care va fi de cel puțin 13 ori mai intens, cu servicii mai bune pentru pariurile din Esports și poate cu turnee mai intense și pline de evenimente.

În același timp, industria de pariuri esports evoluează în același timp cu fenomenul atacurilor cibernetice. Cu cât tehnologia este mai avansată, cu atât vom vedea mai mulți infractori care încearcă să profite de slăbiciunile acestei industrii.

Numeroase categorii de pariat
 

Dacă ar fi să vorbim pe bune despre categoriile de pariuri care ar fi disponibile prin Esports, acestea ar putea să depășească numărul pariurilor posibile la fotbal. Gândește-te numai la câte oportunități de pariere ar putea exista având în vedere faptul că jocurile din esports sunt atât de diferite. E ca și cum fiecare joc ar reprezenta un alt sport. Deci dacă vrei un model comparativ pentru complexitatea industriei de esports betting, te poți uita la industria de pariuri din prezent.

Dacă ar fi să clasificăm toate sporturile unde se plasează în prezent pariuri, am putea să le împărțim în categorii generale care deja au pilonii reprezentativi stabiliți. Primul joc despre care putem vorbi este CSGO, unul dintre cele mai populare jocuri la nivel global, unde echipe formate din jucători de câte 5 participanți se înfruntă pentru a obține un scor mai bun și pentru a câștiga un număr mai mare de runde. Jocul este un shooter în toată regula.

League of Legends este jocul care a pus din nou pe picioare fenomene incredibil de interesante la nivel global, cu cele mai mari evenimente de esports pe care industria le-a văzut vreodată. CSGO a dat startul pariurilor din esports, dar League of Legends au fost cei care au salvat noțiunea de Esports pentru tot globul. LOL nu mai este doar un joc ci un fenomen în toată regula.

Un alt joc impresionant este DOTA 2, un MOBA foarte asemănător cu League of Legends. Este foarte interesant cum un astfel de joc a fost responsabil pentru împărțirea în două tabere foarte egale între jucători. Nu există niciun jucător care să joace la nivel mediu spre profesionist DOTA 2 sau League of Legends. Ești ori într-una dintre aceste tabere, ori în cealaltă.

Poți face bani din mai multe nișe în lumea Esports
 

Esports este un domeniu atât de la început încât deja există foarte multe oportunități de a face bani și cine știe cât de multe vor mai apărea? De exemplu, vei putea să faci bani profitând de industria de Esports începând să faci Streaming. Streamingul este fenomenul în care oamenii care sunt pasionați de jocuri se joacă pentru o audiență care privește întreg procesul.

Pur și simplu există oameni care văd mai multă plăcere în a se uita la cineva cum joacă un joc decât să îl joace chiar ei. Este destul de explicabil fenomenul, deoarece unii gameri profesioniști chiar se descurcă să facă o atmosferă bună în timpul unei sesiuni de gambling.

Să devii profesionist poate fi un lucru foarte profitabil. Acum în prezent există jucători profesioniști care participă la foarte multe turnee de esports la care nici măcar nu trebuie să se prezinte fizic. Industria a crescut foarte mult și pe timpul pandemiei deoarece foarte mulți privitori petreceau mai mult timp în fața monitoarelor și implicit sponsorii au investit bani în industrie.

Concluzie
 

Astfel, am ajuns și în finalul articolului unde concluzionăm faptul că industria de Esports betting va crește suficient de mult încât vom observa cum chiar și cei care nu sunt pasionați de aceste sporturi, vor vedea oportunități de pariere în acest segment. Banii în Esports au început să se pompeze, iar șansa ta este acum.

 

Comenteaza