"Easy Money" – Strategia preferată a pariorilor români în 2020

"Easy Money" – Strategia preferată a pariorilor români în 2020

Închiderea celor 14.000 de agenții de pariuri pe timpul stării de urgență, precum și forma în care acestea au fost recent redeschise i-a determinat pe o bună parte dintre amatorii români de jocuri de noroc să-și schimbe obiceiurile.

Practic, în loc să meargă în unități pentru a completa bilete la panou și eventual, pentru a urmări o partidă, pariorii au migrat online, fiind siliți de situația tragică cu care s-a confruntat întreaga omenire în acest an.

Casele de pariuri online s-au dezvoltat enorm în ultimul deceniu și au lansat numeroase funcții și facilități inedite. Spre exemplu, orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani și are un dispozitiv care se poate conecta la internet, fie că este vorba despre un smartphone, o tabletă sau un computer, poate să se înregistreze la oricare dintre agențiile de pariuri sportive online care sunt licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Luxul de a putea paria online de oriunde te-ai afla, la orice oră, având acces la mii de evenimente sportive și sute de opțiuni de pariuri pentru fiecare, este ceva cu care destui pariori români au avut contact pentru prima data în acest an. Pe lângă asta, operatorii de top, cum este 888 pariuri sportive, le permit utilizatorilor să urmărească meciuri live video chiar de pe telefon, să parieze live și să închidă pariurile înainte de terminarea meciurilor, cu ajutorul funcției Cash Out.

Automat, descoperirea acestor plusuri i-a determinat pe mulți iubitori de adrenalină să caute și diverse metode pentru a-și îmbunătăți rezultatele. Adevărul este că majoritatea strategiilor de pariuri pot fi aplicate numai online, cum este și cazul strategiei "Easy Money", pe care o vom prezenta în continuare.

Strategia "Easy Money" la pariuri sportive online
 

Românii s-au orientat către această abordare pentru că metoda îndeplinește două dintre cele mai răspândite condiții ale pariorilor din agenții, și anume să nu necesite un buget mare pentru a putea fi pusă în aplicare și să permită obținerea unor câștiguri cu multe zerouri.

Câteva lucruri pe care trebuie să le știi din start despre această strategie:

  • Se bazează pe plasarea unor pariuri individuale cu șanse cât mai mare de reușită
  • Cota medie a pariurilor plasate nu ar trebui să depășească 1.20
  • Easy Money are un obiectiv o cotă totală, dar uneori se poate face referire la o sumă de bani
  • Miza inițială și câștigurile obținute pe parcurs se vor investi de fiecare dată în următorul pariu și tot așa, până la atingerea obiectivului stabilit
  • În cazul în care un pariu este necâștigător, jucătorul trebuie să reînceapă de la miza inițială.

Bugetul de pornire poate fi de 10 lei, dar și de 500 lei, totul depinde de parior și de banca acestuia. Indicat este ca individul să-și adapteze miza inițială la cota totală pe care o joacă sau cel puțin la eficiența medi pe care o are (ex. rata de câștig/pierdere într-o lună), deși mulți aleg să ignore acest sfat. Cota totală care dorește să se obțină poate fi de 10, 100 sau chiar 1.000, însă ideal este să se înceapă cu un obiectiv mai realist, pentru ca pariorul să se poată obișnui cu acest nou stil de joc și să aibă ceva șanse de reușită.

Așa arată o simulare a unei mâini pornite cu Easy Money de la miza de 100 lei:

1.       100 RON x cota 1.10 = 110 RON

2.       110 RON x cota 1.12 = 123.2 RON

3.       123.2 RON x cota 1.18 = 145.37 RON

4.       145.37 RON x cota 1.08 = 156.99 RON

5.       156.99 RON x cota 1.15 = 180.54 RON

6.       180.54 RON x cota 1.11 = 200.40 RON

7.       200.40 RON x cota 1.14 = 228.46 RON

8.       228.46 RON x cota 1.20 = 274.15 RON

9.       274.15 RON x cota 1.13 = 309.79 RON

10.   309.79 RON x cota 1.17 = 362.45 RON

Aceste zece pariuri ar putea fi jucate și într-o singură zi, mai ales dacă se recurge la pariuri live. Cu toate acestea, anumiți pariori care aplică Easy Money se limitează numai la un singur pariu pe zi. Alegerea îi aparține jucătorului, care trebuie să descopere, prin practică, metoda care i se potrivește cel mai bine.

Pentru că strategia Easy Money presupune jucarea unor pariuri cu cote foarte mici, rata de câștig a jucătorilor crește, ceea ce le poate genera un moral mai bun, însă există și pericolul de a dezvolta sindromul invincibilității, care îi poate face pe pariori să trateze analiza meciurilor cu mai multă superficialitate.

Acest sistem poate fi aplicate pe numeroase sporturi, indiferent de buget, așa că poate fi încercat de către orice amatori de pariuri, însă calitatea necesară pentru a avea succes este răbdarea. Pariorii trebuie să-și calculeze cu atenție fiecare pas și să fie pregătiți să piardă. Pe foaie, strategia pare a fi mult mai ușoară decât este în practică.

Comenteaza