Promisiunea lui Stipanovic înainte de sferturile de finală EuroCup: "Vom da 300% și vedem dacă va fi suficient pentru noi"

Promisiunea lui Stipanovic înainte de sferturile de finală EuroCup: "Vom da 300% și vedem dacă va fi suficient pentru noi"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca va juca pe teren propriu în compania britanicilor de la London Lions, pentru un loc în semifinalele competiției.

Experimentatul baschetbalist al campioanei României se pregătește pentru jocul pe care îl consideră "cel mai important al carierei europene", în ciuda vastei sale experiențe. Andrija Stipanovic crede că U-BT își merită locul în această fază a EuroCup și e convins că "studenții" vor lupta ca întotdeauna până în ultima clipă pentru victorie.

"Echipa e bine, cred că acest meci va fi o bucurie pentru noi. Am dat totul în sezonul regulat și am meritat locul secund în grupă. Acest meci e un premiu pentru tot ce am făcut până acum. Cred că, în afara lui D.J., pentru noi restul e cel mai important meci al carierei europene.

Mâine trebuie să dăm totul și vom vedea ce reușim. Întâlnim o echipă bună, care își dorește să joace în Euroligă în viitor, au o rotație bună, un buget mare. Noi am arătat sezonul acesta că putem juca cu oricine. Vom juca cu toată inima, vom da 300% și vedem dacă va fi suficient pentru noi.

Am aproape 40 de ani și e cel mai important meci din viața mea, dar nu simt prea mare presiune. Merităm să avem o sală plină, sper că mâine fanii ne vor ajuta să trecem peste momentele grele și să ajungem în semifinală. Vreau să fie ca la fiecare meci.

Le mulțumim încă o dată, iar pentru ei cu siguranță va fi cireașa de pe tort acest meci. Sunt aici de 4 sezoane și sunt mândru de ce a devenit acest club. A crescut repede și cred că a arătat ca e un club european și își merită locul aici", a spus baschetbalistul.

Comenteaza