Remus Lăpușan (PRO România Cluj) candidează la parlamentare. „Ne dorim un scor de 10%”

Remus Lăpușan (PRO România Cluj) candidează la parlamentare. „Ne dorim un scor de 10%”

Liderul PRO România Cluj, Remus Lăpușan, și-a anunțat candidatura din partea alianței PRO România-ALDE pentru un loc în Parlamentul României.

Fostul lider PSD Cluj a precizat că deocamdată nu știe unde va candida, dar potrivit unor surse locale, acesta va deschide lista alianței pentru Camera Deputaților.

„Este adevărat că voi candida la alegerile parlamentare din partea alianței PRO România-ALDE. Încă nu am stabilit pozițiile, acestea vor fi stabilite de conducerea centrală a partidului. Miercuri o să avem lista finală de candidați”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ Remus Lăpușan.

El a vorbit despre cum vor fi împărțite locurile pe listele pentru parlamentare de către PRO România și ALDE. „Suntem 19 candidați, 13 la Camera Deputaților și 6 la Senat. Dintre aceștia, 6 vor fi colegi de la ALDE, care vor face parte din PRO România Social Liberal, deoarece actele sunt la tribunal și este doar o chestiune de timp.

Ne dorim un scor de 10% la alegeri, iar în această perioadă lucrăm la un program de guvernare care să ne ajute prin implementare să trecem mai ușor peste perioada acesta mai grea, din punct de vedere economic sau social. PRO România are soluții pentru tot ceea ce înseamnă tranziția prin această perioadă”, a adăugat președintele PRO România Cluj.

Reamintim că PRO România şi ALDE au decis să aibă candidaţi comuni la alegerile parlamentare şi să fuzioneze, iar partidul se va numi Pro România Social Liberal.

Comenteaza