Video Dâncu are 3 argumente pentru care clujenii ar trebui să-i voteze pe candidații PSD la parlamentare: „Echilibru, oameni și proiecte”

Dâncu are 3 argumente pentru care clujenii ar trebui să-i voteze pe candidații PSD la parlamentare: „Echilibru, oameni și proiecte”
| Foto: focuspress.ro

Candidatul nr.1 al PSD Cluj la Senat, profesorul Vasile Dâncu susține că social-democrații clujeni merită votați pentru alegerile parlamentare în primul rând din nevoia de echilibru în comunitate.

Președintele Consiliului Național al PSD a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre motivele pentru care ar trebui votați candidații social-democrați la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Primul argument pentru care clujenii ar trebui să voteze din nou PSD este nevoia de echilibru. O comunitate nu este întreagă atunci când nu există dezbatere publică și un singur partid are monopolul. Este nevoie ca societatea civilă, ca forțe alternative să existe și să aibă forță, pentru că atunci se naște cu adevărat dreptatea.

În al doilea rând să se uite la oameni, pe cine am propus noi pe liste. Profesorul Achimaș-Cadariu este directorul medical de la Institutul Oncologic, om cu experiență, a fost și ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș și chiar a avut rezultate bune”, a declarat la ZIUA LIVE Vasile Dâncu.

Acesta a ținut să precizeze că activează de 20 de ani în sprijinul comunității clujene la București, iar indiferent cine a fost la conducerea comunității, a sprijinit toate proiectele.

„Un al treilea argument pentru alegători este să se uite încet la proiecte. De data asta noi vorbim despre un proiect de înnoire politică, n-am apucat să venim cu noua echipă și la locale ca să putem arăta ce ne interesează ca strategie de dezvoltare pentru județul nostru și pentru Transilvania.

Noi milităm împotriva migrației politice în acest moment, împotriva corupților din politică, pentru descentralizare și regionalizare. Cred că este un proiect pe care și-l doresc foarte mulți clujeni. De asemenea, echipa noastră vrea să consolideze ceea ce numim statutul de capitală a Transilvaniei”, a precizat fostul senator.

Vasile Dâncu, care este coordonatorul campaniei electorale a PSD Cluj, a mai afirmat că forțele de dreapta și-au împărțit în ultima vreme în Transilvania acele agenții care reprezintă regiunea, pe la Oradea sau Satu Mare, dar susține că în Cluj trebuie să funcționeze cele mai multe instituții descentralizate pentru această regiune.

Comenteaza