Vremea începe să se încălzească în weekend

Vremea începe să se încălzească în weekend

Vineri se mai încălzeşte puţin şi vom avea o zi destul de însorită, dar cu vânt intens în majoritatea zonelor.

În Dobrogea şi Bărăgan găsim vreme bună, temperaturi mai ridicate decât joi şi ceva înnorări în zona Bărăganului. Nu vorbim deloc despre ploi, însă vântul continua să agite atmosfera. Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, avem vreme frumoasă, câţiva nori şi temperaturi cu un grad, două peste cele de joi. Vântul mai are unele răbufniri şi poate ajunge la viteze de 50-60 KM/h. Şi în nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi destul de însorită şi mai caldă decât cea de ieri. Maximele urcă spre 15-16 grade, însă vântul se intensifică şi aici.

Se mai încălzeşte şi în nordul Transilvaniei şi prin Maramureş. Pe aici se ating şi 18-19 grade, nu prea zărim norii, iar vântul este mai liniştit decât în celelate zone. Un aer mai cald cuprinde şi ţinuturile vestice. Temperaturile ajung la valori de luna aprilie, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va agita un pic atmosfera şi pe aici.Şi în Transilvania prindem o zi cu soare şi vreme bună, însă vântul continua să sufle cu putere în zonele de munte. Dimineaţa sunt condiţii de brumă.

În Oltenia, găsim vreme schimbătoare, mai mulţi nori, dar şi câteva perioade cu soare. Temperaturile cresc şi aici. Joi au fost cel mult 10 grade în zonă, Vineri maximele ajunge pe la 15 grade.Şi în ţinuturile sudice se face mai cald decât ieri. Norii apar în treacăt, vântul rămâne destul de insistent, iar pe la amiază se ating în jur de 15-16 grade.

Etichete
Comenteaza