Dieta „Meghan Markle“

Dieta „Meghan Markle“

Este cea mai iubită americancă din Anglia și un model pentru tinerele din lumea întreagă. 

Regim semi-vegan

Ducesa de Sussex este adepta unui regim de alimentaţie semi-vegan, pe care îl urmează mai ales în cursul săptămânii şi preferă să-şi satisfacă poftele pentru produsele de origine animală în weekenduri, acestea oferindu-i necesarul de vitamina B12, esenţial pentru organism.

Gustări din mere și unt de migdale

În ceea ce priveşte gustările, Meghan nu dă iama în dulciuri şi în chipsuri şi alege felii de măr cu unt de migdale sărat. Merele sunt bogate în fibre, care oferă senzaţia de saţietate, iar untul de migdale asigură necesarul de grăsimi sănătoase şi de proteine.

În loc de cafea, sucuri de fructe

În anumite momente ale zilei când scade nivelul energiei, în loc de cafea, Ducesa de Sussex bea un suc din fructe şi legume verzi, un agent de hidratare fantastic, dar şi o sursă foarte bogată de vitamine şi de minerale. Amestecul ei preferat este cel de măr, kale, spanac, ghimbir şi lămâie. În plus, Meghan nu refuză niciodată băutura numită kombucha, un ceai fermentat, uşor acidulat, foarte bogat în probiotice – elemente esenţiale pentru o digestie bună. Kombucha nu e recomandat femeilor însărcinate, pentru că acesta conţine şi urme de alcool.

Bea apă caldă cu lămâie

Pe vremea când filma pentru serialul „Suits, în care deţinea unul dintre rolurile principale, Meghan Markle nu îşi începea ziua fără să bea un pahar de apă caldă cu lămâie. Nutritionistii recomandă ca apa să fie băuta în special înainte de masă, pentru a reduce senzaţia de foame.

În loc de dulciuri, un pahar de vin roșu

Atunci când chiar i se face poftă de ceva dulce, Meghan bea un pahar de vin roşu în loc să mănânce o prăjitură, după cum ea însăşi declara în urmă cu câţiva ani.

Comenteaza