Video Foto Crezi că ai ajuns în Bali? Eşti la Mărgău, în judeţul Cluj

O piscină ca în Bali a răsărit la Mărgău, în judeţul Cluj. Panorama seamănă foarte mult cu cele din destinațiile exotice, însă e la doar doi paşi de Cluj-Napoca.

Vloggerii de călătorii Hai hui în doi caută destinaţii mai puţin cunoscute în România şi de data aceasta au poposit la Cluj, într-un loc de vis.  

O destinaţie de vacanţă din inima Apusenilor, din localitatea clujeană Mărgău, oferă o experiență unică pentru acea zonă, iar cu puțin efort te poți simți ca în Bali. Pensiunea are doar 5 camere, dar piscina tip Infinity este de vis. Proprietarul o închiriază numai pentru evenimente de grup, nu se fac chefuri și nu se consumă alcool. 

Piscina, punctul central al locului, este încălzită tot timpul anului. Acum are 32 de grade , dar iarna ajunge și la 36 - 37 de grade Celsius. Oamenii din sat au fost reticenți când proprietarul a vrut să ridice pensiunea și să facă piscina, pentru că va consuma toată apa din sat. Nu a fost așa pentru că apa este recirculată, filtrată și curățată cu filtre speciale, se arată în materialul de pe pagina de Facebook a celor de la Hai hui în doi

În zonă pot fi vizitate şi alte obiectivee turistice cum ar fi: Lacul Beliş, Dealul Botii, arborele Sequoia şi cascada Vălul Miresei de la Răchiţele, masivul Vlădeasa. De fapt comuna Mărgău, din județul Cluj este dominată de imediata apropiere a Munților Vlădeasa.

Aceasta este una dintre zonele cu un real potențial turistic și natural al județului Cluj. Comuna are în componența sa 6 sate (Mărgău, Bociu, Buteni, Ciuleni, Scrind-Frăsinet, Răchițele) și două cătune care aparțin de satul Răchițele (Doda Pilii și Ic Ponor).

Zona este cunoscută în mod special datorită faimoasei cascade Vălul Miresei, însă dispune de numeroase alte obiective turistice naturale, precum și de trasee și activități adresate turiștilor.

Comenteaza