A MURIT Olivia Newton-John. Cântăreaţa a devenit celebră la 29 de ani, când a jucat memorabil rolul unei liceene alături de John Travolta

A MURIT Olivia Newton-John. Cântăreaţa a devenit celebră la 29 de ani, când a jucat memorabil rolul unei liceene alături de John Travolta
| Foto: https://www.barnebys.it/

Olivia Newton-John, starul din celebrul musical „Grease” și cântăreață cu multe discuri de platină, a murit la vârsta de 73 de ani. 

Anunţul a fost făcut luni pe rețelele sociale de soțul ei, John Easterling. Mulți ani artista a luptat cu un cancer care la un moment dat a recidivat și se dedicase luptei împotriva acestei boli înființând o fundație pentru cercetarea unor noi metode de tratament.

„Dame Olivia Newton-John (73 de ani) s-a stins din viață liniștită, în această dimineață, la ferma ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile”, a anunțat John Easterling, soțul ei.

Olivia Newton-John mărturisea că deși a avut momente de disperare, a avut „o carieră incredibilă” și nu are de ce să se plângă.

Filmul „Grease”, adaptarea din 1978 a musicalului de pe Broadway, în care a fost partenera lui John Travolta a fost cel care i-a adus celebritatea mondială.

Olivia Newton-John, pe atunci în vârstă de 29 de ani, a trebuit să fie convinsă să accepte rolul. Era îngrijorată că e prea „bătrână” pentru a juca rolul unei liceene. De asemenea, rolul a fost modificat pentru a se adapta accentului ei australian.

„Draga mea Olivia, ne-ai făcut tuturor viețile mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea la capătul drumului și vom fi din nou cu toții împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna! Al tău Danny, al tău John” -  a fost mesajul transmis pe Instagram de John Travolta, partenerul său din „Grease”, după anunțul morții Oliviei Newton-John.

Comenteaza