Prima ieşire publică a Regelui Charles după diagnosticul crunt privind cancerul. Cum a fost surprins în timp ce mergea la biserică

Prima ieşire publică a Regelui Charles după diagnosticul crunt privind cancerul. Cum a fost surprins în timp ce mergea la biserică

Rege Charles al III-lea, zâmbitor, a fost văzut mergând spre biserica din Sandringham pentru a asista la slujba de duminică.

Duminică dimineața, monarhul în vârstă de 75 de ani a fost observat sosind la slujbă, la o zi după ce a exprimat recunoștința față de susținerea primită din partea admiratorilor săi pentru recuperarea sa rapidă.

Regele, însoțit de Regina Camilla, a făcut o scurtă oprire pentru saluturi pe drumul spre biserica St Mary Magdalene, având în mână o umbrelă.

La sosirea la biserică, a fost primit de reverendul Paul Williams înainte de a intra înăuntru. Se pare că regele se recuperează la proprietatea sa din Sandringham, Norfolk, după ce a făcut public anunțul privind diagnosticul său și a urmat un prim tratament anticancer la începutul săptămânii trecute.

Medicii l-au sfătuit pe rege să îşi amâne îndatoririle publice pe durata tratamentului. Miercuri, regele şi-a ţinut audienţa săptămânală cu prim-ministrul Rishi Sunak prin telefon, şi nu în persoană, deşi nu este clar dacă aceasta a fost o situaţie unică sau va continua, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza