Șoc-top 2010, la Cluj: MIG prăbușit, Cârțu, de neoprit, o fată cu tupeu nemărginit VIDEO

 Șoc-top 2010, la Cluj: MIG prăbușit, Cârțu, de neoprit, o fată cu tupeu nemărginit VIDEO
Anul 2010 a însemnat pentru clujeni evenimente precum vizita Angelei Merkel sau finalizarea reabilitării statuii lui Matei Corvin, dar și momente mai puțin plăcute sau chiar jenante. Cinci dintre acestea au fost reunite într-un șoc-top de ziuadecj.ro.
1. MIG prăbușit la Călărași, lângă Turda, în toamna lui 2010. Din păcate, doi piloți cu multă experiență și-au pierdut viața în acest accident.

2. Sorin Cârțu a devenit celebritate internațională după ce a spart, cu pumnii și picioarele, plexiglasul băncii tehnice a CFR-ului, la meciul de Champions League cu FC Basel. Gestul din Elveția a dus la demiterea antrenorului.

3. O casă de pe strada Paris a fost ștearsă de pe fața pământului de o explozie. Alte 14 imobile au fost afectate de deflagrație. Două persoane au fost rănite în accident.


4. Un motociclist nu tocmai responsabil și-a cravașat caii putere, pe Autostrada Transilvania, până la 291 de kilometri pe oră. El și-a postat apoi performanța pe YouTube, fără nicio teamă de polițiștii rutieri.


5. O fată din Cluj a arătat un tupeu nemăsurat, împinsă probabil de Bacchus. Ea a ieșit pe geamul mașinii și le-a arătat sânii celorlalți participanți la trafic. Limbajul celor care filmează nu le este recomandat minorilor.


Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro
Comenteaza