Foto Moşul a luat MIG-ul până la Cluj. Se grăbea, pentru că avea de împărţit cadouri

Ultimul zbor cu MiG-ul 21 al Moșului a fost anunţat de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, judeţul Cluj. Copiii l-au așteptat nerăbdători, iar fiecare a primit câte un cadou.

"Și anul acesta, ca în fiecare an, Moș Crăciun a aterizat cu MiG 21 LANCER la Baza 71 Aeriană, unde a fost întâmpinat cu bucurie de către copii. Grupul vocal „Melody” și echipa de dans „Diamond Girls” de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii au pregătit un program artistic special pentru venirea Moșului.

De asemenea, toți copiii au primit cadouri și au stat de vorbă cu Moșul. Zâmbetele de pe chipurile lor ne-au făcut să simțim cu adevărat bucuria Crăciunului și să ne aducem aminte încă o dată de vremurile când eram și noi ca ei.

Nimic nu poate fi mai frumos decât plăcerea nevinovată de a crede în Moș Crăciun, dar și emoția momentului în care îți este rostit numele pentru a-ți primi cadoul.

Sărbătorile de iarna sunt și despre a dărui, iar noi, militarii din Baza 71 Aeriană suntem bucuroși ca am putut dărui un zambet și un cadou fiecărui copil. Vă dorim sărbători de iarnă liniștite alături de cei dragi!", a transmis Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" pe Facebook. 

Comenteaza