Ploaie de amenzi în weekend: peste 600 în 3 zile

Ploaie de amenzi în weekend: peste 600 în 3 zile
Ploaie de amenzi în weekend: peste 600 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri clujeni în acest sfârşit de săptămână, între 15 şi 17 aprilie.

Poliţiştii au urmărit traficul nu doar pe drumurile naţionale, ci şi pe tronsonul Autostrăzii Transilvania dat în folosinţă între Gilău şi Câmpia Turzii. În total aceştia au dat 631 de amenzi. În principal au fost sancţionaţi şoferii care depăşeau viteza legală pe anumite tronsoane de drum, cei care au fost surprinşi de poliţişti conducând sub influenţa alcoolului sau care nu au acordat prioritate. Doi dintre şoferii prinşi conducând sub influenţa alcoolului sunt un cetăţean austriac care a provocat o tamponare pe strada Traian Vuia, vineri seara la ora 21, dar şi un şofer de 36 de ani din localitatea Năsal, care conducea maşina, în Gherla, având o îmbibaţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la aproximativ 66.000 lei.


Dintre şoferii amendaţi, 43 au rămas cu permisul suspendat, în vreme ce alţi 16 au fost nevoiţi să predea certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.

Comenteaza