Gore, din nou la psihiatru. Interlopul e internat la Spitalul Penitenciar Jilava

Gore, din nou la psihiatru. Interlopul e internat la Spitalul Penitenciar Jilava
Marius David, alias Gore, nu a fost prezent ieri la Tribunalul Cluj pentru procesul în care este judecat pentru tentativă de omor. Gore se află la Penitenciarul Spital Jilava, unde urmează să i se facă o nouă expertiză psihiatrică.

"Termenul de ieri s-a amânat pentru că Marius David este la Jilava. Săptămâna viitoare va fi suspus unei expertize psihiatrice. Am cerut acest lucru pentru că nu s-au luat în considerare actele medicale care indicau că suferă de tulburări de natură psihiatrică", a declarat avocata Monica Dairatani pentru ziuadecj.ro.

Gore a mai fost supus unei expertize de acest fel în toamna anului trecut, însă rezultatele au indicat că acesta are discernământ şi poate fi judecat. După începerea procesului, Gore a făcut declaraţii halucinante în faţa judecătorului, spunând că „duhurile necurate" l-au împins să-l înjunghie pe brancardierul de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din Cluj-Napoca, fapt care l-a determinat pe magistrat să admită cererea avocatei Monica Dairatani de a se efectua o nouă expertiză psihiatrică în cazul clientului său.

Marius David este acuzat de tentativă de omor după ce în dimineaţa zilei de 9 august 2011 a înjunghiat un brancardier de la UPU. În urma loviturii, lama cuţitului i-a trecut brancardierului prin biceps şi a intrat în torace, unde i-a rupt două coaste. Gore şi-a motivat atacul prin faptul că a văzut cum soţia sa moartă este transportată într-un sac şi că personalul de la UPU intenţiona să-l omoare şi pe el. Evident, toate aceste declaraţii nu corespund realităţii, fiind elucubraţiile interlopului.

Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 29 martie.

 

Etichete
Comenteaza