Video S.O.S. România, Gore intră în politică! Partidul, despre noul membru de la Cluj: "Am adus legenda!"

S.O.S. România, Gore intră în politică! Partidul, despre noul membru de la Cluj: "Am adus legenda!"
| Foto: Facebook

Interlopul clujean Marius David, cunoscut drept Gore, este noua achiziție a partidului S.O.S. România.

Marius David, cunoscut sub porecla Gore, a fost cooptat în partidul S.O.S. România. Anunțul a fost făcut de fostul boxer Călin Mărincuș, politician și luptător MMA, într-un video postat pe rețelele de socializare - "La capitolul Jmecherie și Ciumegareală am adus LEGENDA! Fii ȘOȘOCAR!"

"Având în vedere că în Parlamentul României este o golănie fără pereche (...) Noi, SOS Cluj-Napoca, nu o să mai fim descoperiți la absolut niciun capitol. Așadar astăzi SOS Cluj-Napoca se întărește cu 300%... Noi SOS Cluj vom face față oricăror provocări, de oricare fel. Domnul Gore, Marius Florin David, este membru SOS, eu l-am invitat în partid, el este un naționalist și un patriot, o poate dovedi în fața oricui", a spus Călin Mărincuș.

"Știm că presa se va inflama"

Fostul boxer a avut și un mesaj pentru presă, cu această ocazie:

"Știm că presa, mâncătoare de materii ...BIP... din Cluj-Napoca se va inflama și va face fel și fel de articole. Dacă ne veți defăima, vă vom da în judecată, pentru că dacă eram înainte de 2010... Dar, totuși, noi vă rugăm și vă invităm să ne chemați pe amândoi să avem o discuție filmată cu dvs - vă garantăm că veți avea o audiență maximă și rating, dar asta nu înseamnă că veți ieși bine dintr-o discuție cu noi".

În urmă cu trei ani, în ianuarie 2021, Marius David, alias Gore, a ieșit din închisoare după ce a fost încarcerat aproape 10 ani la Penitenciarul Rahova pentru tentativă de omor - în timp ce era internat la UPU Cluj, în august 2011, Gore a agresat un brancardier, pe care l-a înjunghiat.

După ieșirea din penitenciar, Marius David și-a deschis canal de YouTube pe care s-a postat spunând rugăciuni.

"Fii ȘOȘOCAR!"

S.O.S. România, un partid naționalist, conservator, populist de dreapta, a fost fondat în noiembrie 2021 de către Marcel Viziteu, Adeluța și Gabriel Gib, dar a devenit mai cunoscut pe scena politică din România în mai 2022, după ce Diana Iovanovici-Șoșoacă, aleasă senator pe listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), s-a alăturat partidului, și, ulterior, a devenit liderul lui.

 

 

Comenteaza