Fostă handbalistă din Zalău, arestată după ce a furat 5.000 de euro dintr-un mall din Cluj

Fostă handbalistă din Zalău, arestată după ce a furat 5.000 de euro dintr-un mall din Cluj
Andreea Stanciu (Tămaş, înainte de căsătorie), fostă handbalistă a echipei HC Zalău, şi soţul ei se află în arestul poliţiei după ce au furat 5.000 de euro şi un ceas de mână dintr-o maşină aflată în parcarea unui mall din Cluj.

Furtul a fost comis la sfârşitul lunii martie, însă Andreea şi Gelu Stanciu nu au fost de găsit, aşa că au fost daţi în urmărie generală de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ). "Mascaţii" i-au identificat, marţi seara, pe cei doi soţi în Zalău, deşi au domiciliul în Arad. Ei au fost escortaţi la Cluj, cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"Andreea S., de 23 de ani, şi Gelu S., de 33 de ani, din Arad, sunt cercetaţi pentru furt calificat. Fapta constă în aceea că la data de 29 martie, în timpul zilei, suspecţi au sustras suma de 5.000 euro şi un ceas de mână dintr-un autoturism de lux, aflat în parcarea centrului comercial din Floreşti, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 22.500 lei. Suspecţii s-au sustras cercetărilor, fiind emise pe numele lor mandate de arestare preventivă în lipsă. Marţi, cei doi soţi au fost identificaţi de Poliţia Sălaj. În momentul de faţă se află în arest preventiv la Cluj. Cercetările în acest caz continuă", a declarat Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Andreea Tămaş-Stanciu, născuta la 27 aprilie 1990, a evoluat la CSS Zalău, dar şi la HC Zalău, cu dublă legitimare. A fost una dintre cele mai bune jucătoare ale generaţiei sale, fiind convocată şi la loturile naţionale de junioare. Cand avea 17 ani, a plecat pentru un an la echipa de junioare de la Rapid CFR Bucureşti, după ce părinţii au divorţat, iar mama a plecat la muncă în Italia.

În 2008 a revenit la HC Zalău, dar a evoluat puţin în Liga Naţională, deoarece a renunţat la handbalul de performanţă şi a plecat la mama ei, în Italia. A revenit în ţară şi s-a căsătorit la Timişoara cu Gelu Stanciu. Tânăra este de curând şi mama unui băiat.

 

Comenteaza