News alert Evenimentul anului are loc azi . Prinţul Harry se însoară cu fosta actriţă Meghan Markle.

Evenimentul anului are loc azi . Prinţul Harry se însoară cu fosta actriţă Meghan Markle.

După luni de pregătiri, cheltuilei de zeci de milioane, nerăbdare şi emoţii, a sosit ziua cea mare. 

Mirii si-au petrecut ultima noapte cu cei apropiaţi: Meghan cu mama şi prietenele ei, iar Harry cu fratele şi cavalerul său de onoare, prinţul William. Marele mister al zilei - rochia miresei - îl vom afla cu puţin timp înainte de ora 13, când are loc slujba religioasă.

În ultima sa apariţie publică dinainte de marele eveniment, prinţul Harry a ieşit împreună cu fratele său să salute pe miile de oameni care s-au adunat lângă zidurile castelului Windsor. Întrebat cum se simte, mirele a răspuns: “Sunt foarte bucuros, abia aştept”. După baia de mulţime, cei doi fraţi au sărbătorit ultima seară de burlăcie a lui Harry la un pub din apropiere - acelaşi unde a fost văzut prima oară sărutând-o pe Meghan.

Între timp, Meghan şi mama ei au fost filmate întorcându-se de la ceaiul cu regina şi intrând în hotelul Cliveden House, unde şi-au petrecut noaptea. Pe lângă cea care i-a dat viaţă, i-au fost alături prietenele apropiate, designerul rochiei de mireasă şi coafeza. De la acest hotel va porni Meghan peste câteva ore spre capela St George, aflată între zidurile castelului Windsor. În capelă o vor aştepta mirele ei şi 600 de invitaţi aleşi pe sprânceană, în timp ce alţi 1.200 se vor afla în jurul capelei.

După incertitudinea din ultimele zile, palatul Kensington a anunţat ieri că mireasa va face primii în paşi în capelă însoţită de paji şi de fetiţele care-i ţin loc de domnişoare de onoare, iar prinţul Charles îi va oferi braţul pentru ultima parte a distanţei spre altar. După ceremonia religioasă, tinerii căsătoriţi vor parcurge - intr-o caleaşcă - străzile oraşului, pentru a saluta cei 100.000 de oameni veniţi special la Windsor.

Apoi se vor întoarce la castel, pentru o recepţie oferită de regină, la care sunt invitaţi 600 de oameni. Iar in cursul serii, prinţul Charles oferă o recepţie la Frogmore House, la care sunt asteptati 200 de oaspeti - rude şi prieteni apropiaţi. Ce se ştie cu certitudine e că politicienii vor lipsi cu desăvârşire: mirii nu au invitat-o nici pe şefa Guvernului britanic.

Comenteaza