Foto Primele imagini cu bebelușul cuplului Meghan și Harry

Primele imagini cu bebelușul cuplului Meghan și Harry

Au apărut în presă primele imagini cu copilul ducesei Meghan de Sussex şi al prinţului Harry, un băieţel care s-a născut luni dimineaţă.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan şi-au prezentat miercuri băieţelul despre care au afirmat că are "cel mai dulce temperament", relatează Reuters şi Press Association, potrivit Agerpres.

Ducele şi ducesa de Sussex nu şi-au putut ascunde încântarea în timp ce s-au lăsat fotografiaţi împreună cu bebeluşul în sala de banchete St George din Castelul Windsor, la două zile după naşterea celui mai nou membru al familiei regale britanice.

"Este magic, este de-a dreptul uimitor. Am cei mai buni doi băieţi din lume, aşa că sunt foarte fericită", le-a declarat Meghan reporterilor, în timp ce Harry ţinea în braţe bebeluşul.

Este primul ei copil şi al prinţului Harry şi, totodată, al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii. Încă nu se știe ce nume va primi bebelușul regal, însă, primul născut al Ducelui şi Ducesei de Sussex va primi titlul de Earl of Dumbarton. Băiețelul, care a fost poreclit „baby Sussex” de către fani pe reţelele de social media, nu va fi automat prinţ şi nu va avea adresarea de „alteţa sa regală”. 

Regina Elizabeth a II-a a intervenit pentru prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, copiii viitorului rege, astfel încât aceştia să moştenească titlurile, prin urmare, este posibil ca și noul bebeluş să primească aceleaşi beneficii.

Poza noua 08.05.2019

Foto: PA

Poza noua 08.05.2019

Foto: Dominic Lipinski/AP

Poza noua 08.05.2019

Foto: Dominic Lipinski/AP

Comenteaza