Ce titlu va avea și ce nume ar putea să primească bebeluşul lui Harry şi Meghan

Ce titlu va avea și ce nume ar putea să primească bebeluşul lui Harry şi Meghan

Speculațiile pe tema prenumelui fiului prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan, care a venit pe lume, luni, sunt în toi. Acesta este primul copil al cuplului regal și, totodată, al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

Membrii familiei regale optează deseori pentru prenume clasice, dar este posibil ca bebeluşul prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan, o fostă actriţă în vârstă de 37 de ani, să poarte un nume mai puţin tradiţional.

După o trecere în revistă a prenumelor membrilor familiei regale, tinerii părinţi ar putea alege Charles, prenumele prinţului de Wales, bunicul bebeluşului, sau Philip, prenumele ducelui de Edinburgh, străbunicul nou-născutului, transmite Agerpres.

Arthur, James, Albert sau Edward figurează, de asemenea, pe lista prenumelor preferate de familia regală şi de pariori, Arthur situându-se pe primul loc în preferinţe, a anunţat luni casa de pariuri britanică William Hill, scrie AFP.

La casa de pariuri Paddy Power, prenumele favorite sunt Alexander şi James.

Albert a fost prenumele soţului reginei Victoria şi al tatălui reginei Elisabeta a II-a, care a luat numele George al VI-lea după ce a urcat pe tronul Marii Britanii. Este, de asemenea, unul dintre prenumele purtate de prinţul Harry.

Arthur, numele legendarului rege Arthur, conducătorul cavalerilor mesei rotunde, se numără totodată printre prenumele primite de prinţul de Wales, ducele de Cambridge şi fiul cel mic al acestuia, prinţul Louis. Acest prenume a revenit în tendinţe în ultimii ani în Regatul Unit.

Pariorii speculau luni şi asupra unor prenume relativ populare în Statele Unite precum Bradley sau Spencer, acesta din urmă fiind numele purtat înaintea căsătoriei de mama prinţului Harry, Diana, prinţesa de Wales.

Cunoscuţi publicului ca Harry şi Meghan, numele complete ale celor doi proaspeţi părinţi sunt Henry Charles Albert David şi Rachel Meghan Markle. Primul copil al cuplului, un băiat, a venit pe lume luni dimineaţă, la ora 05:26, cu o greutate de 3,260 kg la naştere.

Ce titlu va avea bebeluşul regal şi de ce ar putea să nu fie prinţ

Primul născut al Ducelui şi Ducesei de Sussex va primi titlul de Earl of Dumbarton, în cazul în care Regina Marii Britanii nu face o intervenţie de ultim moment. Bebeluşul, care a fost poreclit „baby Sussex” de către fani pe reţelele de social media, nu va fi automat prinţ şi nu va avea adresarea de „alteţa sa regală”, relatează Mediafax.

Regina Elizabeth a II-a a intervenit pentru prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, copiii viitorului rege, astfel încât aceştia să moştenească titlurile. Este considerat destul de improbabil, dar totuşi posibil, care noul bebeluş să primească aceleaşi beneficii.

Comenteaza