Dezvăluiri șocante ale prințului Harry: cum și-a pierdut virginitatea, ce droguri a luat și relația cu Charles

Dezvăluiri șocante ale prințului Harry: cum și-a pierdut virginitatea, ce droguri a luat și relația cu Charles
| Foto: adevarul.ro

Prințul Harry a făcut o serie de dezvăluiri intime în cartea sa autobiografică intitulată „Spare”.

Cartea autobiografică prezintă nemulțumiri și diverse întâmplări din familia regală, precum o afirmație potrivit căreia el și prințul William l-ar fi îndemnat pe tatăl lor să nu se căsătorească cu Camilla. 

 Palatul Kensington și Palatul Buckingham au declarat că nu vor face niciun comentariu. 

Prințul Harry a mărturisit că el și fratele său, William, l-au implorat pe tatăl lor să nu se căsătorească cu Camilla, în prezent regină consoartă.

 The Sun, care a obținut și o versiune în limba spaniolă după ce a fost publicată acolo înainte de data oficială de lansare, relatează că Harry și fratele său au avut întâlniri separate cu Camilla înainte ca aceasta să se alăture oficial familiei. 

Harry susține că s-a gândit dacă ea va fi într-o zi „mama sa vitregă rea”, dar că el și fratele său erau dispuși să o ierte în „inimile lor" dacă ea îl putea face fericit pe regele Charles.

 Nu se oferă detalii despre momentul în care a avut loc întâlnirea sau despre vârsta pe care o avea Harry la momentul respectiv. 

Harry descrie cum tristețea provocată de moartea mamei sale, Diana, prințesă de Wales, l-a determinat să ceară ajutorul unei femei care „pretindea că are puteri [paranormale, n.r.]". 

„Mama ta spune că trăiești viața pe care ea nu a putut să o trăiască", ar fi spus femeia. „Trăiești viața pe care ea și-ar fi dorit-o pentru tine". 

 Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină la Paris în anul 1997, când prințul Harry avea 12 ani. 

 Relatarea lui Harry despre o conversație pe care spune că a avut-o cu răposata sa mamă este scurtă, conform The Guardian, care a obținut o copie a cărții și a publicat un extras în primele ore ale zilei de joi. 

 De asemenea, nu există niciun detaliu cu privire la locul sau momentul în care a avut loc întâlnirea cu femeia. 

În cartea sa, prințul Harry descrie cum tatăl său l-a trezit pentru a-i da vestea că prințesa Diana a fost implicată într-un accident de mașină. 

 Harry scrie că regele Charles, despre care acesta spune că nu se pricepea să își exprime sentimentele în „circumstanțe normale”, nu l-a îmbrățișat în acel moment. 

Prințul Harry susține că fratele său l-a apucat de guler, i-a smuls colierul și l-a trântit la podea. În carte este prezentată cearta dintre cei doi, despre care Harry susține că a fost declanșată de comentariile făcute de William la adresa soției sale, Meghan Markle. 

 Harry susține că fratele său ar fi spus despre Meghan Markle că este „dificilă", „nepoliticoasă" și „necioplită". 

 Ducele de Sussex a spus că fratele său nu face altceva decât să repete retorica din mass-media britanică în privința soției sale, în timp ce confruntarea a escaladat, potrivit The Guardian. 

Prințul Harry ar fi descris ceea ce s-a întâmplat în continuare, inclusiv o presupusă altercație fizică. 

  „A pus apa jos, m-a insultat şi a venit spre mine. S-a întâmplat atât de repede. Foarte repede. M-a apucat de guler, rupându-mi lănţişorul şi a dat cu mine de pământ. Am căzut peste castronul de mâncare al câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat. Am zăcut acolo o vreme, ameţit, apoi m-am ridicat şi i-am spus să iasă" 

Prințul scrie că avea 17 ani când și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă, pe un teren din spatele unui pub. 

Acesta a mărturisit că a fost o experiență „umilitoare", în timpul căreia femeia l-a tratat „ca pe un tânăr armăsar". 

 Prințul Harry a mărturisit că i s-a oferit cocaină când avea 17 ani și a recunoscut că a mai consumat droguri în alte ocazii, deși nu i-a plăcut.

„Nu a fost prea distractiv și nu m-a făcut să mă simt deosebit de fericit, așa cum părea să se întâmple cu toți ceilalți, dar m-a făcut să mă simt diferit, iar acesta era principalul meu obiectiv”, a afirmat Harry.

 El povestește, de asemenea, că a fumat canabis într-o baie de la Colegiul Eton, pe când era elev, în timp ce ofițerii de poliție din Thames Valley care îi serveau drept bodyguarzi patrulau în exteriorul clădirii. 

 Harry descrie, de asemenea, că a luat ciuperci halucinogene în timpul unei călătorii în California în anul 2016, relatează Telegraph, potrivit adevarul.ro.

Comenteaza