Dezvăluirile lui Alibec după plecarea din Gruia: “Tipul de fotbal pe care îl preferă Dan Petrescu nu cred că mi se potrivește”

Dezvăluirile lui Alibec după plecarea din Gruia: “Tipul de fotbal pe care îl preferă Dan Petrescu nu cred că mi se potrivește”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul în vârstă de 31 de ani a vorbit, după transferul în Grecia, despre experiența sa alături de CFR Cluj.

Ajuns la Atromitos Atena, unde va fi cu coleg cu Dorin Rotariu, Denis Alibec a făcut dezvăluiri despre perioada petrecută în Gruia. Internaționalul român a recunoscut că stilul de joc pe care îl impunea Dan Petrescu nu era pe gustul său, însă susține că are o relație bună cu tehnicianul.

“În mod clar nici eu nu puteam să ofer cât îmi doream la CFR Cluj, nici clubul nu cred că era mulțumit cu randamentul meu. Sigur a fost mai bine pentru toată lumea să fac pasul spre altă echipă.

Păi eu am ajuns la echipă într-un alt context, cu alt antrenor și alt sistem de joc. Relația mea atât cu clubul, cât și cu Dan Petrescu, este una bună, să nu se înțeleagă altceva! Doar că toți știm, cred, tipul de fotbal pe care îl preferă Dan Petrescu și nu cred că mi se potrivește, atâta tot.

Eu simt că pot să ofer mult mai mult și aveam nevoie doar de un alt context ca să arăt asta. Am jucat puțin și nu eram mulțumit eu, am marcat puțin și nu era nimeni mulțumit, normal. Greșelile personale mi le asum, ca de fiecare dată. Dar pentru ce se întâmplă pe teren aveam nevoie de o eliberare, de o descătușare”, a declarat Alibec pentru playsport.ro.

În cele 7 luni petrecute la CFR Cluj, atacantul a reușit să înscrie doar de două ori, în 21 de apariții.

Comenteaza